Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9136219 razy)
|
|
|
kodar
Go
|
ale Renia super,wlasnie od kilku dni u nas pada, i w myslach wracam do tej piosenki i Seweryna.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas pada, wieje i w ogóle nie wygląda na wiosnę, tylko na listopad. Ale deszcz potrzebny (chociaż nam nie, bo malujemy dom).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
teosiek
Go
|
Witam! Jestem studentka 3 roku Dietetyki na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi i pisze prace licencjacka pt "Ocena wartości odżywczej diety optymalnej w świetle zasad racjonalnego żywienia". podstawa do mojej pracy jest ankieta, o ktorej wypelnienie chcialabym panstwa prosic ankieta jest calkowcie anonimowa a podane w niej informacje posluza jedynie jako podstawa anukowa do pracy licencjackiej. Z gory dziekuje za poswiecony mi czas. oto link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/23938/dieta-optymalna.htmlpozdrawiam:)
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ups!, a dlaczego wybrałaś na umieszczenie tego postu ten dział?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ups!, a dlaczego wybrała¶ na umieszczenie tego postu ten dział? Żeby wszystko grało
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
Co do ankiety jestw niej złe pytanie Na jakie choroby Pan/Pani cierpi? Skoro stosuje DO to przestaje cierpieć i chorować.. No nie Adminie?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Co do ankiety jestw niej złe pytanie Na jakie choroby Pan/Pani cierpi? Skoro stosuje DO to przestaje cierpieć i chorować.. No nie Adminie? być może Pani chciała się właśnie o tym dowiedzieć.....a w jaki inny sposób miała sie o tym przekonać?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Viola, ankieta nie jest sporządzona poprawnie, nie powinno być pytań stwierdzających jakiś fakt. Ja na pytanie na jakie cierpię choroby, napisałam w rubryce inne, że już na żadne. Powinno być pytanie poprzedzające: czy cierpi Pan/Pani na jakieś choroby? Dopiero przy odpowiedzi twirdzącej może być pytanie: na jakie choroby cierpi Pan/Pani?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
muzyka, ktora lubie: wlasnie moja zona, ktora jest po Akademii Muzycznej, ktora wie, ze gralem w kapeli i ktora wie, ze kocham kazda muzyke, widzi jak przekladam muzyke z komputera na moj podwodny/wodoszczelny mp3. Czego Adasiu sluchasz jak plywasz?(Pyta). No coz, odpowiadam, Chopin, Queen, Metalica, Kombi i takie tam. Czys ty zglupial? Chcesz sie utopic? Kocham muzyke. To jest troche tak jak z ZO, jednego dnia potrzebujesz wiecej jednego a mniej drugiego, wiecej wykopu, innego dnia mniej bialka itd. Z muzyka jest dokladnie tak samo. jednego dnia Chopin innego Metalica albo Seweryn Krajewski, ktorego kochalam od lat.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
muzyka, ktora lubie:
Kocham muzyke. To jest troche tak jak z ZO, jednego dnia potrzebujesz wiecej jednego a mniej drugiego, wiecej wykopu, innego dnia mniej bialka itd. Z muzyka jest dokladnie tak samo. jednego dnia Chopin innego Metalica albo Seweryn Krajewski, ktorego kochalam od lat.
zgadzam się, to czego chcemy słuchać w danym dniu zależy od wielu czynników, nie wyobrażam sobie słuchać jednego gatunku muzyki, dla mnie to jest chore. Znam ludzi, którzy słuchają np. tylko muzyki poważnej, albo kawałki operowe, inne gatunki uważaja za "badziewie", dla mnie to snobizm w czystej postaci.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
muzyka, ktora lubie: wlasnie moja zona, ktora jest po Akademii Muzycznej, ktora wie, ze gralem w kapeli i ktora wie, ze kocham kazda muzyke, widzi jak przekladam muzyke z komputera na moj podwodny/wodoszczelny mp3. Czego Adasiu sluchasz jak plywasz?(Pyta). No coz, odpowiadam, Chopin, Queen, Metalica, Kombi i takie tam. Czys ty zglupial? Chcesz sie utopic? Fajna ta Twoja żona.
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
muzyka, ktora lubie: wlasnie moja zona, ktora jest po Akademii Muzycznej, ktora wie, ze gralem w kapeli i ktora wie, ze kocham kazda muzyke, widzi jak przekladam muzyke z komputera na moj podwodny/wodoszczelny mp3. Czego Adasiu sluchasz jak plywasz?(Pyta). No coz, odpowiadam, Chopin, Queen, Metalica, Kombi i takie tam. Czys ty zglupial? Chcesz sie utopic? Fajna ta Twoja żona. Tak. Znamy sie od 40-stu lat. Jej mama i moja to przyjaciolki. W tym roku obchodzimy w Paryzu 25-cio lecie. Mam tam duzo przyjaciol i dlatego Paryz. Niemnie jednak tak, doszlismy do etapu telepatii, po tylu latach ludzie sie rozumieja bez slow. Czasami wspolczuje moim rodzicom, ktorzy sa po zlotych godach i nie maja tego. Czego? Ano, jak zona mowi, ze Adamie teraz musisz zrobic to czy tamto, to ja wlasnie o tym myslalem. Pare lat temu mowilem sobie a.......to przypadek, teraz o tym tak powiedziec nie moge. Nie wazne, 7-go Lipca czcimy nasze swieto!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
muzyka, ktora lubie: wlasnie moja zona, ktora jest po Akademii Muzycznej, ktora wie, ze gralem w kapeli i ktora wie, ze kocham kazda muzyke, widzi jak przekladam muzyke z komputera na moj podwodny/wodoszczelny mp3. Czego Adasiu sluchasz jak plywasz?(Pyta). No coz, odpowiadam, Chopin, Queen, Metalica, Kombi i takie tam. Czys ty zglupial? Chcesz sie utopic? Fajna ta Twoja żona. Renia, moja zona jest nie tylko super, ona jest zlota. Ktory chlop ma zone, ktora mowi, " Adas, jestes zestresowany, napij sie wodki", albo nie pij bo niedostaniesz!!!
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Znamy sie od 40-stu lat. Jej mama i moja to przyjaciolki. W tym roku obchodzimy w Paryzu 25-cio lecie. Mam tam duzo przyjaciol i dlatego Paryz. Niemnie jednak tak, doszlismy do etapu telepatii, po tylu latach ludzie sie rozumieja bez slow.
To nieźle. To się chwali, to się chwali. Gratuluję! Potrafię sobie wyobrazić takie szczęście, bo moi Rodzice też mają bardzo udane małżeństwo, którego jakość jest fenomenem wśród wszystkich znajomych i rodziny. Kolejnych 25 lat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|