Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9136098 razy)
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Zawsze kochalem Seweryna i do dzis kocham tego czlowieka.
Czesto siedzimy nad grillem i gram Czerwone Gitary. Ale jest nas tylko max 4-ka !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Powiem Ci zupelnie szczerze, jak goral ceprowi: Od samego poczatku, kiedy po raz pierwszy przeczytalem Twoje posty, tu na tym fotum,nigdy nie wiedzialem o co Ci chodzi. I prosze nie staraj sie mi wytlumaczyc, bo jestem szczery, nawet nie bede staral sie zrozumiec. Jak to jest w telegramach po kropce? STOP? Ano, Stop.
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Adampio, grasz na gitarze? Jesteś uniwersalny . Nie podoba mi się to, że kochałeś Seweryna wowowowow, nie bierz tego doslownie. "Kochalem" Seweryna za jego teksty, muzyke, sympatyzowalem z nim z powodow rodzinnych itd.... Nie, nie wole kobiety............moja zona jest super laska. Tam mnie sie przynajmniej wydaje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Kochalem" Seweryna za jego teksty, muzyke, sympatyzowalem z nim z powodow rodzinnych itd....
Nie, nie wole kobiety............moja zona jest super laska. Tam mnie sie przynajmniej wydaje.
Wiem, wiem..., chciałam zobaczyć Twoją reakcję
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
"Kochalem" Seweryna za jego teksty, muzyke, sympatyzowalem z nim z powodow rodzinnych itd....
Nie, nie wole kobiety............moja zona jest super laska. Tam mnie sie przynajmniej wydaje.
Wiem, wiem..., chciałam zobaczyć Twoją reakcję No i jak oceniasz moja reakcje?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Prawidłowa. Zdałeś test.
|
|