Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9136097 razy)
|
adampio
Go
|
Prawidłowa. Zdałeś test. No to: "Jestes taka jak inne dziewczeta, lubisz bawic sie byc usmiechnieta i choc wad masz roznych sto, najdziwniejsze jest jednak to: To, ze Ty ........................ dokoncz!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie znam, na prawdę, dokończenia. Wiem, że w dzieciństwie to nie raz słyszałam, ale nie mogę sobie przypomnieć słów, melodię tak. Szukałam na You Tube, i nie ma
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Prawidłowa. Zdałeś test. No to: "Jestes taka jak inne dziewczeta, lubisz bawic sie byc usmiechnieta i choc wad masz roznych sto, najdziwniejsze jest jednak to: To, ze Ty ........................ dokoncz! To, ze Ty sie boisz MYSZY
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Rzeczywiście i nawet się zgadza
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Flo!!!!! Nie, nie podoba mi sie. Jazz, kocha. Blues, kocham. Rock, kocham. Opere, kocham Operetke, kocham. ALE TO CO NAM PODESLALAS? Wyslij mi linka do Made in haven, Queen, a bedcziesz the best! Ide spac. Dobranocka. Rano,za 6,5 godziny musze zrobic min 2 km. aq od 8-ej jestem w pracy. Hej.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
musze zrobic min 2 km. aq A ja muszę lecieć swoją traskę, ale dopiero koło 13-tej - jak zawsze! Kochany jest ten mus wynikający z wewnętrznej potrzeby...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
ooo tak, dobry stary numer.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A ja sobie postanowiłem spocząć wcześniej i teraz "dojdzienie" ma kłopot, bo go unikam jak mogę.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
krzych_100
Go
|
Nie bój, nie bój, dziś nic nie jest dziś pewne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
Flo!!!!!
Nie, nie podoba mi sie.
no jakos nie jestem zdziwiona Jimi Tenor to moja wieloletnia dozgonna milosc. Bylam na jego koncercie na razie 2 razy. Raz w slynnym Jazz Cafe i drugi raz w Moim Miescie w PL. Za kazdym razem bylo bezblednie. Jak dla mnie muzyka Jimiego jest jak dobrze "zbilansowany omlet" - bogactwo skladnikow, a jedoczesnie prostota wykonania, cudo. Ale nie licze na zrozumienie, nie Wyslij mi linka do Made in haven, Queen
prosie: http://www.youtube.com/watch?v=qnTP6j3x1LM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|