Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9170133 razy)
|
|
renia
|
A propos, gdyby Polska wybrala Zakopawer'a tez bysmy wygrali. Niektore fragmenty muzyki sa wrecztakie same !!!!! Oczywiscie z powodu intrumentu prowadzacego Też skojarzyłam ją z muzyką góralską, ale nie przeszkodziło mi to ją podziwiać (i jego, super chłopaczek)
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
W Europie panuje radosny nastrój, pogodne nastawienie do życia i przyszłości czyli: aby wygrać "Eurovision" trzeba wystawiać "radosną twórczość", a nie smędzenie w stylu "śmiertelnie chorego", bo "samoumartwianie się" nie jest już w modzie z wyjątkiem Polski. PS "Grzebanie w trupach" i "walka z Komunizmem" też już nikogo w Europie nie interesuje, z wyjątkiem niektórych Polaków, bo to było dwa pokolenia "do zadu".
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Uciekaj...ale już!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adampio" nie mogę odtworzyć tego linku, może podasz tytuł? Tylko ze mną nie zrywaj...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz wszystko gra Tylko nie mogę uwierzyć, że byłeś taki nieczuły , w taki sposób kończyć z dziewczyną , chyba, biedaczka, do dziś się nie pozbierała
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Teraz wszystko gra Tylko nie mogę uwierzyć, że byłeś taki nieczuły , w taki sposób kończyć z dziewczyną , chyba, biedaczka, do dziś się nie pozbierała eeeeeeeee, tak zle nie bylo. Dzis ma czworke dzieci, siedzi u niemca i ma sie OK. A ja sie zawsze uwazalem za romantyka
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz wszystko gra Tylko nie mogę uwierzyć, że byłe¶ taki nieczuły , w taki sposób kończyć z dziewczyn± , chyba, biedaczka, do dzi¶ się nie pozbierała eeeeeeeee, tak zle nie bylo. Dzis ma czworke dzieci, siedzi u niemca i ma sie OK. A ja sie zawsze uwazalem za romantyka Nawet jak "szumiałeś" nad morzem? No dobra..dobra nie odpowiadaj...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No, nawet u nas słoneczko wyszło , trzeba będzie iść na spacerek i frytki z pieczenią szybciej spalić.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No, nawet u nas słoneczko wyszło , trzeba będzie iść na spacerek i frytki z pieczenią szybciej spalić. Tylko spacerek? Znam duuuzo lepsze sposoby spalania takich obiadkow. Ty pewnie tez, tylko sie nie chce, co?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Admin jak zwykle w dobrym chumorku po swoim bieganiu po lesie. Ale zeby tak od razu stepowanie? Krotki odpoczynek z Chopinem w glosnikach. To tylko mala zartobliwa sugestia Tez lubie stepowac, sa nawet sytuacje kiedy stepuje szybciej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko spacerek?
Znam duuuzo lepsze sposoby spalania takich obiadkow. Ty pewnie tez, tylko sie nie chce, co?
Tylko był, niestety, spacerek. Powiedz, o jakich lepszych sposobach myślisz?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Admin jak zwykle w dobrym chumorku po swoim bieganiu po lesie. Ale zeby tak od razu stepowanie? Humor admina daje się wszystkim we znaki, ale stepowanie? Myślisz, że on w ten sposób podskakuje?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Admin jak zwykle w dobrym chumorku po swoim bieganiu po lesie. Ale zeby tak od razu stepowanie? Humor admina daje się wszystkim we znaki, ale stepowanie? Myślisz, że on w ten sposób podskakuje? Opal, to byla tylko metafora. Nie wiem co Admin robi jak mu sie chce siusiu. Ja stepuje. Inni moga kangurowac a jeszcze inni grizzlowac. Kazdy robi swoje......... Najwazniejsze jest aby bilans wyszedl na zero.Hej ho, hej ho.....bilans musi wyjsc na zero......
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Admin, musztarda po obiedzie. Za pozno. Roztrzygnieto, zakonczone, lzy wylane. Jak juz zaczna jesc optymalnie to beda widziec, ze to co wyslali to "polityka" w ladnej sukience i, ze nie zdalo egzaminu. ..........zreszta nie po raz pierwszy. Jak mowilem wczesniej, wyslaliby Bulecke z Zakopaweru a nastepne Eurovision bylby we Wloclawku. To tez mozna zalatwic. http://www.youtube.com/watch?v=SLNSRji1heg&feature=related To taki moj Nb.one jezeli chodzi o Zakopower. Tekst jest troche bolesny dla polskiego sluchacza, dla gorola jeszcze bardziej bolesny: Zacyna sie jakos tat: " Hal I Na dolinie, kierdle łowiyc, Bacujom hań, trzej bacowie. Dwóg z jednyj wsi, sługi złego, złowieli sie na obcego. Cza go zabić łowce jego brać, nikt... " no coz wiecej chyba nie tsa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|