Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9135939 razy)
|
Gwidon
Go
|
jesli ty o mnie , to zapomnialem wkleic linka w pierwszym poscie , chyba nie przyszlo ci do glowy adminie , ze chcialem to rozbic na dwa
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"Gwidon" nie mam do Ciebie żadnych uwag. To tylko stare zaszłości tego Forum...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
"misiek" postąpiłeś godnie i mądrze, a drążeniem "MiT"-ów się nie przejmuj. Oni tak muszą... Pastwienie się nad dziećmi zasługuje na najwyższą pogardę, bo rzutuje na ich dalsze dorosłe życie ... Trzeba być wyrozumiałym dla ludzi ciężko doświadczontych przez los. Szacowny adminie! W imieniu „misiaczka” (Grizzly) chciałam serdecznie podziękować za wielkoduszność jaką wykazałeś w stosunku do naszego forumowego przyjaciela, równocześnie gorąco wierzę w to, iż dalsza obecność „miśka” tutaj, wpłynie pozytywnie na ugruntowanie poglądu, iż Żywienie Optymalne może stać się przepustką do szczęśliwego i godnego życia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Dobrze, ze mam zone polke
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Co za żenujący pantoflarz... A wystarczyło po dżentelmeńsku odwrócić się na pięcie, wyjść i poszukać sobie jakiejś przyzwoitej kobiety. ...a i dodać grzecznie, żeby nie dzwoniła, bo ma trochę spraw na głowie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Po dżentelmeńsku, to się bierze w rękę pejczyk i tak długo leje gdzie padnie, aż mięso od kości odchodzi. Wiadomo, że tak robi każde prawdziwe maczo Nie wiem jak robi prawdziwe maczo -- jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałem i chyba nie będę...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A ja tam wolę być pantoflarzem...
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
A ja tam wolę być pantoflarzem... Bo jesteś młodszy ode mnie. De gustibus non est disputandum. Ja jestem mastodontem z czasów, w których nie było takich problemów, więc sam ich nie mam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|