Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9135930 razy)
|
|
|
adampio
Go
|
hohohohohoho. Dzieki. Do wakacji mam jeszcze pare tygodni i w tym roku jest to Paryz. Obchodzimy z zona 25 lecia / srebrne wesele / i jedziemy do stolicy stolic. Mieszkalem tam pare lat, wiec znam wielu ludzi i wiele miejsc. Bedzie super, juz sie nie moge doczekac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W piękny nastrój mnie wprawiło...aż nie chce się wracać do rzeczywistości..
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
http://www.youtube.com/watch?v=ZyMA1fuCieQ&hl=plNiechaj nikt nie śpi! Niechaj nikt nie śpi! Kalaf : Niechaj nikt nie śpi! Niechaj nikt nie śpi! Ty też, o, Księżniczko, w swej zimnej izbie patrzysz na gwiazdy, które drżą z miłości i nadziei... Lecz moja tajemnica jest zamknięta we mnie, nikt nie pozna mojego imienia! Nie, nie, na twoje usta je złożę, gdy światło zaświeci! A mój pocałunek roztopi ciszę, która czyni cię moją. Chór: Nikt nie pozna jego imienia... A my, niestety, będziemy musieli umrzeć, umrzeć! Kalaf : Rozprosz się, o, nocy! Zajdźcie, gwiazdy! Zajdźcie, gwiazdy! O świcie zwyciężę! Zwyciężę! Zwyciężę!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Bardzo proszę admina, żeby poprawił wpisany wyżej link tak, aby był tytaj aktywny i o skasowanie tego co teraz napisałam. Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Nie skasuję, bo ... nie.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Ale uparciuszek z Ciebie przecież wiem, że Ty tutaj rządzisz. Miej litość i chociaż popraw "y" na "u" w jednym wyrazie, bo to tak nieestetycznie wygląda Potem najlepiej wszystko skasuj <nieznośnica>
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|