michal
Go
|
Co TY dzisiaj jesteś taki układny? Staram się uczyć od najlepszych na tym forum.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Osobiscie nie nawidze krytyki od osob, ktorych o ta krytyke nie prosilem. Zostawcie ja dla siebie. Powstrzymam się od krytyki (uczę się od najlepszych ), chociaż mnie to bardzo dużo kosztuje.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
My¶lałam, że mężczyĽni nie płacz±.
I dobrze my¶lała¶. Mężczyźni lubią udawać twardzieli, ale to jest tylko poza. W rzeczywistości, to kobiety są silniejsze psychicznie (chociaż są wyjątki) .....niestety Renia masz racje kobiety sa silniejsze psychicznie , chociaz sa wyjatki.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Jak miałem 6 lat latałem po domu z rakietą do tenisa do całej ich płyty Joyride jako Per. Wtedy do mojego miasta wchodziła kablówka i MTV katowało ten numer. Mam sentyment do tej kapeli, chociaż wolałem Guns 'n' Roses i Metallikę...
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Jak miałem 6 lat latałem po domu z rakietą do tenisa do całej ich płyty Joyride jako Per. Wtedy do mojego miasta wchodziła kablówka i MTV katowało ten numer. Mam sentyment do tej kapeli, chociaż wolałem Guns 'n' Roses i Metallikę... to był naprawdę wielki przebój ....filigranowa szwedka zawojowała listy przebojów...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
[ Jak miałem 6 lat latałem po domu z rakietą do tenisa do całej ich płyty Joyride jako Per. Wtedy do mojego miasta wchodziła kablówka i MTV katowało ten numer. Mam sentyment do tej kapeli, chociaż wolałem Guns 'n' Roses i Metallikę... Gdy ja miałam 6 lat, to jeszcze nie każdy miał kolorowy telewizor, a na kablówkę trzeba było jeszcze trochę poczekać
|
|
|
|
|
|
|
|