Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9178537 razy)
|
ali
Go
|
Jakie to jest piękne i jak bardzo żal, że Patryk umiera ech gdzie te czasy gdy się dziewczynom w głowie nogami zawracało
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Później to już tylko... Sława słowiańskiemu gaworzeniu.
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Później to już tylko... Sława słowiańskiemu gaworzeniu. Dzięki. Dowolna karność w ustach poważnego mężczyzny jest słodsza dla młodej duszy niż dowolny komplement w ustach pięknej kobiety...
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Tylko nie mów, że też się żeni tak jak mój syn- za tydzień.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie, że powiem, za tydzień będę teściową, a potem to tylko czekać na wnuki...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Przygotowanie do roli teściowej jest wyczerpujące Ja jutro biegnę na ostatnie solarium, bo suknia bez pleców, więc i kolor do niej musi być odpowiedni, w poniedziałek po pracy kolejny raz fryzjerka i krawcowa powinna oddać dopracowaną kreację. Potem znowu po pracy robienie paznokci, zakupy. Mam nadzieję, że to wszystko przetrzymam. Stres już mi nie pozwala spać. Swój ślub o wiele lepiej znosiłam. Te wszystkie dekoracje kościoła, wybór samochodu, kwiaty, muzyka, przygotowania do zdjęć w plenerze - oszaleć można.
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Michał - masz rację, klasyka uspokaja. Bardzo dobrze, bo ja oprócz gołąbków to jeszcze karkówkę z kością w przyprawach usmażyłam, potem kotlety mielone z kapustą zasmażaną - na łeb dostaję. Soki, truskawki, sprzątanie, pranie, a ja ciągle w biegu i nie potrafię się zatrzymać. Kilka wdechów, dobra muzyka - zawsze pomaga.
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|