|
|
renia
|
A tak na serio, to nie jestem mocna w "te klocki" z moim bratem, ani z moim ojcem, nie potrafiłam wygrać
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kurczę, to miało być w wątku z humorem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest oznaka, że czas spać. Dobranoc
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Znalazlem ok dobranoc
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
Viola mam rozumieć ,że Ty też Go słuchasz?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
Muszę się przyznać,że Ja lubie Go słuchać w wolnych kawałkach kiedy słyszę Jego głos lub w wolnych pisenkach z Jackson 5
Najbardziej ten głos zawsze Mnie fascynował a w szybkich te wszystkie bity, uderzenia, że aż chciało się tańczyć i :
Hi,hi , hi jak śpiewał.
A na koncert nie pojechałam polski bo zachorowałam i mając 19 lat rodzice Mi zabronili. Bilet za 50 zł odkupił kto inny na dzień przed koncertem. I już moje marzenia,że kiedyś będzie Mnie stać i że jeszcze gdzieś pojadę i zobaczękoncert zgasły.
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Viola mam rozumieć ,że Ty też Go słuchasz?
Taki talent trafia się raz na 1000 lat, jak można nie słuchać tak" niebiańskiego" głosu... subtelność jego głosu mogę porównać do niewyczuwalnie-odczuwalnego dotyku anioła.
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
właśnie teraz na mtv leci MJ cały czas :Nigdy Cię nie zapomnimy
Fajny teledysk z ich kreskówką jaki zrobili jak byłi w Jackson 5 młodzi
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
dziewczyny, macie u mnie po +, Michael byl jest i pozostanie wielki w zwiazku z tym moze dobrze, ze nie doczekalismy sie koncertu w o2 arena. jak go ostatnio pokazywali, to ledwo stal na nogach, taki kruchutki
ogolnie czarna muza roxxx, oczywiscie nie wszystko, i nie komarcyjna papka, zwlaszcza z ostatnich lat
|
|
|
|
|
|
|
|