Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9135733 razy)
|
renia
|
A ja odlatuję w inny świat...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Co za romantyczna dusza - przyjemnie było posłuchać.
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Pisałem już, że jestem wrażliwy ale lubię też posłuchać skocznych disco-polo za co zostałem skrytykowany bardzo przez młodzież na jednym z for
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Ja protestuję przeciwko wrzucaniu facetów do jednego wora Chociaż jak grałem w zespole muzycznym to kobiety nieraz zamawiały tę piosenkę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja facetów nie wrzucam do żadnego wora szkoda by ich było , a świnki bardzo lubię, wprost uwielbiam...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Chociaż jak grałem w zespole muzycznym to kobiety nieraz zamawiały tę piosenkę No to opowiedz co widziałeś jak im to zagrałeś Według mnie to wszystkie tańczą lepiej niż pokazał Big Cyc ile energii, rozpasania - gdyby tak wykorzystać to wszystko, to by można przez tydzień za prąd nie płacić Hulaj dusza, piekła nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Tańczyły jak szalone. Nie wiem czy ta euforia była spowodowana wpływem alkoholu czy też cieszyły się, że chociaż w ten sposób mogą zamanifestować swój stosunek do mężczyzn
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Myślę, że jedno i drugie, mało tego w dodatku trzecie - wolność i swoboda. Wyrzucone na zewnątrz emocje, a potem cisza i spokój. Nie ma to jak babskie imprezki.
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
No tak. Macie tam swój klimat i rozumiecie się doskonale. Ciekawy jestem czy jak zaprosicie sobie na taką imprezkę tancerza erotycznego to Wasze emocje są takie same jak u mężczyzn bo przecież nie jesteście wzrokowcami tak jak my
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Nie zapraszamy żadnych tancerzy, same tańczymy lepiej
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
O tym to wiem Naoglądalem się na przyjęciach weselnych mnóstwo tańczących kobiet. Bywały momenty, że niektóre tańczyły tak zmysłowo i erotycznie, że patrzylem zahipnotyzowany w nie i myliłem się grając . Muszę już uciekać bo prawa stopa mi trochę spuchła od ukąszenia osy i nie czuję się najlepiej. Dobranoc.
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Ciekawy jestem czy jak zaprosicie sobie na taką imprezkę tancerza erotycznego to Wasze emocje są takie same jak u mężczyzn bo przecież nie jesteście wzrokowcami tak jak my Kobieta nie jest wzrokowcem tylko wtedy, jak ma akurat zawiązane oczy (oczywiście dopuszczam wyjątki, chociaż osobiście nie poznałem).
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
uscislijmy, czy "wzrokowiec" to ktos kto przede wszystkim, a czasami jedynie pod wplywem bodzcow wzrokowych doznaje symulacji (okolo-)seksualnej? jesli tak, to czemu takie magazyny jak playboy czy hustler dorobily sie statusu ikon kultury, a podobne wydawnictwa dla kobiet skazane sa na sromotna porazke?
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
symulacji
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
uscislijmy, czy "wzrokowiec" to ktos kto przede wszystkim, a czasami jedynie pod wplywem bodzcow wzrokowych doznaje symulacji (okolo-)seksualnej? jesli tak, to czemu takie magazyny jak playboy czy hustler dorobily sie statusu ikon kultury, a podobne wydawnictwa dla kobiet skazane sa na sromotna porazke?
Nie znam się na kobietach, pomyślałem sobie tylko, że skoro ja rozpoznaję 16 kolorów i jestem ponoć wzrokowcem, to Ty rozpoznając 32 miliony kolorów tym bardziej musisz nim być; każdy może się pomylić, ja też.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie znam się na kobietach, pomy¶lałem sobie tylko, że skoro ja rozpoznaję 16 kolorów i jestem ponoć wzrokowcem, to Ty rozpoznaj±c 32 miliony kolorów tym bardziej musisz nim być; każdy może się pomylić, ja też. Czyżby? Odniosłam przeciwne wrażenie..
|
|
|
|
|
|
|
|
|