grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
A teraz Stasiu czujesz się staro? Przestań żyć wspomnieniami, każdy kolejny dzień wnosi coś nowego
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Czuję się znacznie młodziej niż mam lat. Może razem zatańczymy wirtualnie w takt tej piosenki Aniu Czy Twój mąż nas tutaj nie wytropi
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Zatańczyć możemy zawsze Mój mąż teraz sobie siedzi w pracy, to i tropić mnie nie będzie
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
ale fajowo gra muzyczka "narobiłes mi smaka" na potancowkę
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
To może w piątek zrobimy wieczorek zapoznawczy przy ładnej muzyce?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
W piątek, to ja już zacznę być jedną nogą na wczasach, a tam kompa nie biorę Odpoczniecie sobie ode mnie trochę
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
super by było gdybysmy się tak wszyscy z forum spotkali , ognisko, muzyczka oczywiście admin musowo musiałby być...
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Oczywiście A jaki tu na forum jest stosunek kobiet do mężczyzn? Chodzi mi o to, czy kazdy będzie miał z kim tańczyć
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
W piątek, to ja już zacznę być jedną nogą na wczasach, a tam kompa nie biorę Odpoczniecie sobie ode mnie trochę Bez Ciebie to będzie smutno. A kiedy wracasz ?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Oczywiście A jaki tu na forum jest stosunek kobiet do mężczyzn? Chodzi mi o to, czy kazdy będzie miał z kim tańczyć stosunek mężczyzn do kobiet 1,7-1
|
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Nieeee... Myślę, że byśmy się zmieniali a poza tym jednego postawiło by się do właczania muzyki a drugiego do przygotowywania drinków
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Bez Ciebie to będzie smutno. A kiedy wracasz ? Szybko - w ostatnich dniach lipca, po moich imieninach
|
|
|
|
|
|
|
|