Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9135654 razy)
|
Opal
Go
|
Ja też bardzo się cieszę, że jesteśmy zupełnie różni, chociaż Queen też lubię posłuchać czasami
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
o o L ---
Renia, superowy przyklad. Jeśli "admin" nie zmięknie, to nauczymy się chyba całe pejzaże malować z literek
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
No to dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wczoraj wieczorem znowu miałam piękny, darmowy koncert za oknem.. tym razem świerszczy ) Nie wiem, czy wcześniej nie grały, czy po prostu ich nie słyszałam..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
$$$$$____________________$$$$$ $$$$$$$$_____________,,$$$$$$$$ _$$$$$$$$,,__________,,$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$__ .___._$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$,_'.__.',,$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$,, '.__,'_$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$.@:.$$$$$$$$$$$ ___***$$$$$$$$@@$$$$$$$$$* ____,,,__*$$$$$$@.$$$$$$,,,,,, ___,,$$$$$$$$$* @ *$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$*_@@_*$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$__.@.__*$$$$$$$$$$ *$$$$$$$$$$___*___*__$$$$$$$$$ *$$$$$$$$$____________$$$$$$$$ _,;$*$,$$**'____________**'$$*$* ____,;'* ,,,,.;* Motylem jestem... http://www.youtube.com/watch?v=o_E5WPB6lRY&feature=related
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może na innych falach nadajecie?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
A propos powyższego utworu "Brygady" cos mi sie przypomniało (jak zaczne przynudzac to gadajcie) No wiec - dawno temu w szczesliwych i radosnych czasach PRLu w latach 80tych odwiedził nas wujek z Anglii (andersowska emigracja). Jako że człowiek wiekowy juz był, umówił się ze swoimi znajomymi, ze jak tylko przyjedzie na miejsce da znac czy żyje i jak podróż minęła. Zamawiamy rozmowę do Londynu (pamietacie? miedzynarodowa? )) i "miła" pani oznajmiła - przyjełam, czekac. W zasadzie tego dnia było tyle emocji, że zapomnielismy o tym, a w końcu poszlismy spac. Nagle o 3 w nocy dzwoni telefon, podnosimy słuchawkę... - była zamawiana miedzynarodowa, łącze. Co było zrobic i wołam - wujku, wujku! Telefon ten co zamawialismy, no wiesz do Londynu Po dłuższej chwili niedowierzania i wytrzeszczania na nas oczu odpowiada - aaaa no tak ten halooo! A potem to leciało mniej wiecej tak - haloo, halooooo!!! - halo - halo - Jadzia? - tak, a kto mówi? - no tu Józek - Józeeek?!!! Chryste Panie co sie stało? - no nic, wszystko w porządku - jak wszystko w porządku? Dzwonisz do mnie o 3 w nocy żeby mi powiedziec, że wszystko jest w porządku? - (z powątpiewaniem) no właściwie to tak, po to dzwonię - Józek rany boskie gadaj co sie stało i tak juz nie zasnę. Gdzie ty jesteś? - no gdzie mam byc, no u rodziny jestem - no i co sie stało, co tam się dzieje? - nic sie nie dzieje i po to dzwonię żeby ci powiedziec, że nic się nie dzieje, że dojechałem i wszystko w porządku - ale czemu ty do mnie dzwonisz w nocy żeby powiedziec że nic się nie dzieje? :>>>> itd. itd. w końcu się dogadali jak to się odbywa za żelazną kurtyną i była kupa śmiechu choc na mój nos p. Jadzia nie była do końca przekonana. )))
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Blackend" - ja się popłakałam ze śmiechu... dobrze, że tylko tyle..
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|