Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9135300 razy)
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
ha,ha, ha - sorry - to nie to co chciałam wkleić. Może Admin wytnie - please, a zaraz będzie to czego słuchałam
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Flo - bardzo, bardzo Ci dziękuję kochana dziewczyno Uff - co za ulga, właśnie tego nie mogłam znaleźć w necie. Całe szczęście, że są tutaj ludzie, którzy też żyli w tamtych czasach Jeszcze raz dzięki!!! http://www.youtube.com/watch?v=mXcQGsoDkDk
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Tak, piękne
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ktoś mnie wołał Opal............... starałem się, ten trop z Edit jednak był całkiem niezły, w końcu nie blondynka
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Opal............... starałem się, ten trop z Edit jednak był całkiem niezły, w końcu nie blondynka Osobiście nic nie mam przeciwko blondynkom, ale to zupełnie nie ten temperament co mój Wklej coś co sam lubisz - chętnie posłucham
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Weź i wklej. (najpierw muszę wiedzieć która "mandaryna" wykonuje np. "love me tender" ) Pełny wachlarz, wszystko zależy od okoliczności i miejsca, w którym się znajduję- a lepiej miejsca, w którym "dopadnie" mnie muza. Mogę obiecać, że będę wklejał, ale nie znam dnia ani godziny.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Mogę obiecać, że będę wklejał, ale nie znam dnia ani godziny. Zgoda A jak ja bym chciała teraz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|