renia
|
Jesteś uparta i musisz postawic na swoim. No faktycznie nie jest zły ale dobry tez nie. Ogólnie wszyscy trochę (albo i więcej) smętni, bez życia i tej "iskry". Nasze piosenkarki w większości myślą, ze jak dużo odkryją - to dużo braków zakryją..
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Jesteś uparta Ups nie wiedziałam
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Jak wydam moją pierwszą płytę, to wyślę jedną Tobie z moim autografem.. Nie musisz czekać na swoją Zbierz ze trzydzieści dobrych płyt na CD z autografami i możesz poprosić mnie o adres do wysyłki Wiesz co mi się podoba w tym wątku? To, że wklejamy najróżniejszą muzykę, różne kawałki i nikt nikogo nie krytykuje. Ile tolerancji trzeba mieć w sobie, żeby nie naśmiewać się, gdy komuś spodoba się na przykład disco polo. To jest piękne, że Optymalni mają w sobie ten luz, większy horyzont myślowy. Sama wklejam nie tylko to co modne, ale przede wszystkim to co jest zgodne z tym, co mi w "duszy gra". Teraz wkleję link podany przez IgaM u sąsiadów, bo gdy go odsłuchiwałam, mój mąż powiedział: "zawsze mi się to podobało". Mnie oczywiście również http://www.youtube.com/watch?v=0Wv3Ya9nskA&feature=related
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
PS. "Opal" pozdrów ode mnie męża.. Dziękuję, pozdrowię jak tylko się obudzi przed wyjściem do pracy czyli za godzinę.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|