renia
|
Lepszy biznes niż przemysł zbrojeniowy...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś rozmawiałem ze znajomą co suplami i ziołami i eko handluje. Prężnie. Mówi, że co druga osoba przychodzi do niej z jakimś raczyskiem. Epidemia. Słaby ze mnie klient, z torbami by poszła. Nic nie kupiłem. Nosiłem się z zamiarem kupna szamponu. Lepiej nie opowiadaj o tym smalcu, poradziłem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Smalec w suplach sprzedaje?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie, je. Doradziłem jej . Wyzdrowiała. Smalec też sprzedaje, jutro będzie miała gęsi ze wsi eko. Ale drogo.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
wczoraj mówili w ''reżymowej'' panoramie chyba. Ileż to razy już był przełom. Ale to pewnie grzyby, jak to można ''wyczytać'' u Zięby
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ach ten Zieba....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
Tylko że dla TVP czy innego TVN Active ryż, fasola, miód to nie cukier
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Tylko że dla TVP czy innego TVN Active ryż, fasola, miód to nie cukier Fasola ba, w Sejmie uchodzi za najbardziej wartościowe białko ! ( komisja d/s otyłości czy coś takiego )
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
ba, w Sejmie uchodzi za najbardziej wartościowe białko ! ( komisja d/s otyłości czy coś takiego ) Przecież od dawna wiadomo żeby zjadać rzeczy podobne w składzie no naszego ciała. Jak mają mózg podobny do fasolki to jedzą fasolkę - Logiczne
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
powiedz to pani z prezydium komisji z płeło. Poszukaj sobie link do dyskusji Optymalnych z tą Komisją w Sejmie. Z pół roku temu, lub więcej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
ba, w Sejmie uchodzi za najbardziej wartościowe białko ! ( komisja d/s otyłości czy coś takiego ) Przecież od dawna wiadomo żeby zjadać rzeczy podobne w składzie no naszego ciała. Jak mają mózg podobny do fasolki to jedzą fasolkę - Logiczne Chyba Tajemnica zywienia narodu ,czy cós takiego było
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ba, w Sejmie uchodzi za najbardziej wartościowe białko ! ( komisja d/s otyłości czy coś takiego ) Przecież od dawna wiadomo żeby zjadać rzeczy podobne w składzie no naszego ciała. Jak mają mózg podobny do fasolki to jedzą fasolkę - Logiczne Raczej mózg jest podobny do orzecha włoskiego, nerka do fasolki, serce do pomidora... Kiedyś takie pokazy "mądrości" krążyły po internecie...I to zalecali...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tylko że dla TVP czy innego TVN Active ryż, fasola, miód to nie cukier Fasola ba, w Sejmie uchodzi za najbardziej wartościowe białko ! ( komisja d/s otyłości czy coś takiego ) Dzieki fasoli moga siedziec i pierdziec w lawki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Raczej mózg jest podobny do orzecha włoskiego, nerka do fasolki, serce do pomidora... Kiedyś takie pokazy "mądrości" krążyły po internecie...I to zalecali... a ja słyszałem o innej paraleli . Że kapusta to głowa, a w środku - ? (mózg)
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tylko że dla TVP czy innego TVN Active ryż, fasola, miód to nie cukier Fasola ba, w Sejmie uchodzi za najbardziej wartościowe białko ! ( komisja d/s otyłości czy coś takiego ) Dzieki fasoli moga siedziec i pierdziec w lawki Fasolkę na klarowanym oczywiście ,lepiej sie pierdzi
|
|
|
|
|
|
|
|