Autor
|
Wtek: przerzuty nowotworowe (Przeczytany 248129 razy)
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sprywatyzować natychmiast, aby trochę przetrzeźwieli i naród cudownie i szybko ozdrowiał...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Gdyby przeszli na Żywienie Optymalne nie byliby głodni Ja rozumiem, ze to tylko taki "wysublimowany zart", ale myslac o tym przez chwile na powazie, trudno nie dojsc do konkluzji, ze "dieta wysokotluszczowa" raczej nie bedzie preferowana, nigdy. Niektorzy, z roznych powodow, moga wybrac taki model zywienia; ja, bo posilki moga miec wysoka wartosc biologiczna, a przy tym byc niewielkie objetosciowo, rzadkie i niezajmujace wiele czasu, co mnie bardzo cieszy, bo mam wiecej czasu na ksztalcenie sie. Ale przyszlosc nalezy raczej do modelu wysokoweglowodanowego na bazie Zlotej Proporcji Jana Kwasniewskiego. No i najpewniej do CRISPR-Cas9 (lub nastepcy). Na szczescie - przede wszystkim dla przeciwnikow szczepien i zwolenikow delegalizacji aborcji - musi jeszcze minac wiele dekad, by taki proces stal sie "normalnoscia". -> https://www.youtube.com/watch?v=UfA_jAKV29gZacznie sie od moskitow, a skonczy(?) na "projektowaniu" dzieci bez skazy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zapomniałem, ze to Ty chcesz zgrać sobie umysł na inny nośnik. Zapewne ta chęć ma takie same korzenie, jak Twoje zrozumienie edycji genomu z "dziećmi bez skazy". A mówisz, że masz dużo czasu na kształcenie...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Zapomniałem, ze to Ty chcesz zgrać sobie umysł na inny nośnik. Zapewne ta chęć ma takie same korzenie, jak Twoje zrozumienie edycji genomu z "dziećmi bez skazy". A mówisz, że masz dużo czasu na kształcenie... Bladego pojecia nie mam o czym bredzisz i jaki ma to zwiazek z powyzszym. Staraj sie zasypiac na trzezwo albo po popijawie juz nie pisz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zapomniałem, ze to Ty chcesz zgrać sobie umysł na inny nośnik. Zapewne ta chęć ma takie same korzenie, jak Twoje zrozumienie edycji genomu z "dziećmi bez skazy". A mówisz, że masz dużo czasu na kształcenie... Bladego pojecia nie mam... O to właśnie chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Zapomniałem, ze to Ty chcesz zgrać sobie umysł na inny nośnik. Zapewne ta chęć ma takie same korzenie, jak Twoje zrozumienie edycji genomu z "dziećmi bez skazy". A mówisz, że masz dużo czasu na kształcenie... Bladego pojecia nie mam... O to właśnie chodzi. Ja Ci tego wszystkiego lepiej niz on nie wytlumacze... https://www.youtube.com/watch?v=eAFGoaE6-2wI pamietaj, prosze Cie, by po powrocie ze spaceru z kamizelka, umyc zawsze stopy. Chocby szarym mydlem, chocby w umywalce.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
I jak my mamy się obronić przed ruską zarazą? Tam 3 latek przeżywa 3 dni sam w tajdze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale tylko jak ma litrę księżycówy i zapas machorki.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I jak my mamy się obronić przed ruską zarazą? Tam 3 latek przeżywa 3 dni sam w tajdze. A dla kogo brat zarazą, temu biada. Na nic dobrego nie zasługuje. Jeszcze jeden jest na południu, ale też się na Lechię wypnie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Rodziny" się nie wybiera, a w zgodzie żyje się lepiej (przynajmniej wszystkim rozsądnym)...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, a "Wołyń" też nie był bez powodu, choć tu przekonują jekie te upoce zbrodniarze. Bez powodu się ludzi nie wyrzyna, ale jest to niezrozumiałe, bo ludziska historię "umiom", ale tę którą mają znać...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Mojemu dziadkowi stryjecznemu nie już jest potrzebne uzasadnienie, dlaczego przepiłowano go na pół piłą do drzewa. Lepiej być przygotowanym na takie ''niespodzianki'' niż nie być. Jasne, a "Wołyń" też nie był bez powodu, choć tu przekonują jekie te upoce zbrodniarze. Bez powodu się ludzi nie wyrzyna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wyjątkowo mało empatyczni ludzie, aż dziw bierze, że jeszcze ktokolwiek w Unii z nimi rozmawia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|