Diogenes z Synopy
Go
|
Oprocz tego uzewnetrznia charakter i wyobraznie komentatora Takie szachy dla tlumu W tym danym przypadku brak akceptacji dla demokratycznych wyborów zbiorowości społecznej posiadającą podobną kulturę i tożsamość graniczy z szaleństwem i obłędem. Protoplastą może być Ryszard Cyba. Odpowiedzi nie będzie, ponieważ poniżej pewnego poziomu nie powinno się schodzić z szacunku dla czytelników tego forum. I dołożyłbym do antyreklamy Opty trzy grosze.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Odnosnie "ruskich"... nie znam osobiscie zadnego i nie ladnie uogolniac... Niemniej jednak po rodzicach i dziadkach odziedziczylem obrzydzenie do "Ruskich" (w tym tez Ukraincow, Bialorusinow...)
Babcia mojej mamy, a wiec dla mnie prababka, klnela na "Ruskich znacznie bardziej niz na "Szwabow"... Mysle, ze miala ku temu powody...
Oprocz tego, to widzialem jeno jakies reportaze nt tego jak ogol spoleczenstwa "Ruskich" traktuje osoby o orientacji homoseksualnej.... Ruscy zdecydowanie nie kojarza mi sie pozytywnie.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Babcia mojej mamy, a wiec dla mnie prababka, klnela na "Ruskich znacznie bardziej niz na "Szwabow"... Mysle, ze miala ku temu powody...
Mowila na nich przewaznie "kacapy". Ladne okreslenie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
świadczą o tobie, mały pisowski, zdewociały robaczku, Ale ten tekst to za uprzejmy nie jest, niestety... Napisz wprost: chamski, personalny atak, świadczący o braku podstawowej kultury piszącego. Poglądy polityczne każdy może mieć jakie chce, albo w ogóle ich nie mieć... Ale błotem obrzucać? Gorzej niż ci politycy...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Maniek chodzi caly czas w Trybie Stefana, zapomnial go deaktywowac po prostu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Widocznie rotacje nr 13 nie służą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ruscy zdecydowanie nie kojarza mi sie pozytywnie.
Oczywiście nie można uogólniać. Mieszkałem 27 lat koło wielkiej ruskiej bazy wojskowej. Handlowaliśmy kanfietami, samogonem, pepeszą nieraz się pobawiło. Przyjaźni ludzie. W ZSRR też bardzo często bywałem. Problemem są nie ludzie, tylko propaganda wąskiej grupy osób docierająca bez trudu do mas (krwiożerczy imperializm zachodni ). Ruscy jako naród są w porzo. Dają się w większości lubić.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Napisz wprost: Reniu, aż taki szczery, to ja nie jestem...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Oczywiście nie można uogólniać. Mieszkałem 27 lat koło wielkiej ruskiej bazy wojskowej. Handlowaliśmy kanfietami, samogonem, pepeszą nieraz się pobawiło. Przyjaźni ludzie. W ZSRR też bardzo często bywałem. Problemem są nie ludzie, tylko propaganda wąskiej grupy osób docierająca bez trudu do mas (krwiożerczy imperializm zachodni ). Ruscy jako naród są w porzo. Dają się w większości lubić. To tak jak u nas ,tylko my mamy PIS.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Widocznie rotacje nr 13 nie służą... Komu? Napisz wprost
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Napisz wprost: Reniu, aż taki szczery, to ja nie jestem... Czasami potrafisz...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ruscy jako naród są w porzo. Dają się w większości lubić. To tak jak u nas ,tylko my mamy PIS. Tylko, że u nas każdy może swoją propagandę nadawać. Mamy wybór kogo i co słuchać. A tam nie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widocznie rotacje nr 13 nie służą... Nie dojadl bogatobialkowego majonezu i pomieszal bialka, to geny Stefana mu sie zalaczyly
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I serniczek
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
świadczą o tobie, mały pisowski, zdewociały robaczku, Ale ten tekst to za uprzejmy nie jest, niestety... Napisz wprost: chamski, personalny atak, świadczący o braku podstawowej kultury piszącego. Poglądy polityczne każdy może mieć jakie chce, albo w ogóle ich nie mieć... Ale błotem obrzucać? Gorzej niż ci politycy... Coś podobnego? A kogo teraz od chama oceniasz .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czytaj ze zrozumieniem. Ja oceniam wypowiedź, a nie osobę.
|
|
|
|
|
|
|
|