Zyon
|
Z ekspertem nie bede sie sprzeczal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Z ekspertem nie bede sie sprzeczal Wyleczony brawo zyon
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe ile kosztuje produkcja takiego "leku"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To tajemnica handlowa, ale pewnie sama produkcja jest tania, tylko te łapówy i inne koszta...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...te wyjazdy integracyjno-szkoleniowe na Florydę...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Marketing zawsze był kosztowny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i wliczony w cenę produktu...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo, to nie LOT lecący na stratach, bo podatnicy i tak się dołożą.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
...te wyjazdy integracyjno-szkoleniowe na Florydę... Ja na takie szkolenie za darmo chętnie .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
na zasadzie, daj mi człowieka, a znajdę mu lek. Ile kasy byś nie miał, to i tak są w stanie cię wytrzepać do cna. Nie na darmo ludzie mówią, zachorowałeś na raka, to natychmiast sprzedaj auto bo będzie ci wcześniej potrzebna kasa niż przypuszczasz. Profesor bierze 100 za minutę i nic oprócz banałów się nie dowiesz. A postraszy, że po popamiętasz na długo Te leki przedłużające życie to są skuteczne, ale dla nich. Przedłużają im sielankę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i do tego dochodzi ta slepa wiara w "profesora" niemal jak w boga. Ale i tak lepiekj umrzec "naukowo" niz sie wyleczyc "nienaukowo" i taka Kora raczej nie ma wyjscia, bo musi wierzyc. Na rozgarnieta to ona raczej nie wyglada, wiec musi wierzyc w to co tlum, a jak pisal chyba Sokrates, tlum nie jest milosnikiem wiedzy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Mój promotor (Profesor) mówił, że większość teraz profesorów jest przekupnych...dawniej to nie było do pomyślenia...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
...te wyjazdy integracyjno-szkoleniowe na Florydę... Raz byłem w Lugano w Szwajcarii, raz w Wenecji, raz w Szkocji. Na Japonię się nie załapałem ;( (osoboważniejsi pojechali). Wszystko w ciągu dwu lat konkubinatu z lekarką-naukawcem. Nie jestem i nie byłem lekarzem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Gdyby korzystali z tych wszystkich wycieczek to nie mieliby czasu na fałszowanie badań tak, by zgadzały się z interesami sponsorów
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
oni nic nie badają, jedynie określają ile pacjent na receptę może wydać. Jak nie może, to refundacja. A gdy może, to zrobią tak jak z Korą. Do cna.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Nie jestem pewien, czy Kory nie "zaprosił" jakiś gigant farmaceutyczny do "pomocy w walce o refundację" właśnie ich specyfiku.
|
|
|
|
|
|
|
|