Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobre, żadnego czerwonego mięsa, a najlepiej żadnego mięsa... I jeszcze nie jeść tłuszczu i węglowodanów, bo to tyle hormonów i enzymów musi ta trzustka wydzielać!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie. Ponoc trzustka to jakis ewolucyjny relikt przeszlosci z czasow jak bylismy gorylami. Teraz jest nieuzywana i dlatego rakowacieje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Zalezy ktora, jak Krol Julian to sie zgodze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i ten syntetyczny ma skutki uboczne w odroznieniu od tego swinskiego Byl kiedys film o tym. A skutki uboczne to wiadomo, taki kupon promocyjny dla klienta, zeby jeszcze zajrzal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Oj, w takim razie przepraszam. Znowu ugrzązłem w temacie o którym nie mam zielonego pojęcia.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Alez sie nie ma czym przejmowac! To akurat mamy po orangutanach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Oj, w takim razie przepraszam. Znowu ugrzązłem w temacie o którym nie mam zielonego pojęcia. Nie, masz rację, mówił o tym Doktor, tylko to zależy od małpy i od suplementów Goryl czy orangutan może sobie pożyć bez trzustki, tak samo długo jak owca czy krowa, ale szympansy czy makaki już tak różowo nie mają, kwestia diety. Natomiast ludzie z pompą insulinową i paczką Pankreatyny żyją sobie "prawie normalnie". BTW, Adminie słyszałem o takiej metodzie "poprawy przemiany materii", że wcina się enzymy trawienne w tabletkach na pusty żołądek w celu oczyszczenia organizmu... Ma to jakikolwiek sens u normalnego człowieka?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A nie lepiej sie przeglodzic? Jak chcesz to ci moge cisnac ebook dr.Mosleya
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Ma to jakikolwiek sens u normalnego człowieka? U normalnego człowieka tak, ma to jakikolwiek sens.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A nie lepiej sie przeglodzic? Jak chcesz to ci moge cisnac ebook dr.Mosleya
Nie wolno się głodzić.