Blackend
|
Przegłodzić dla ustabilizowania genów od czasu do czasu można. Ale od razu napiszę, że nie każdy i że tylko tak czytałem. Tylko że ja wiem, gdzie czytać.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko że ja wiem, gdzie czytać. To właśnie jest inteligencja Pewnie, dzień czy dwa to żadna głodówka
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zapytał nieśmiało Całuśny mój.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A nie lepiej sie przeglodzic? Jak chcesz to ci moge cisnac ebook dr.Mosleya
Nie wolno się głodzić. Prosze cie.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Przegłodzić dla ustabilizowania genów od czasu do czasu można. Ale od razu napiszę, że nie każdy i że tylko tak czytałem. Tylko że ja wiem, gdzie czytać. Mozesz mi podac w sekrecie na PM?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ma to jakikolwiek sens u normalnego człowieka? U normalnego człowieka tak, ma to jakikolwiek sens. U normalnego nie, ale w patologiach jak najbardziej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przepraszam. Źle zinterpretowałem w wypowiedzi użytkownika @Gavroche słowo "normalnego" i "sens"- mój błąd, naturalnie. Kierowałem się przesłanką, że "w każdym pytaniu znaleźć można odpowiedź".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mozesz mi podac w sekrecie na PM? Admin dwa posty wyżej mnie uprzedził.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I dlatego ułożyłem dwa zdania: -u normalnego człowieka tak, ma to jakikolwiek sens. -u normalnego człowieka nie, ma to jakikolwiek sens. Wybrałem prawdopodobnie większe, a nie mniejsze zło.
Dot. wyższych postów.
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
witam Ania Przybylka -nie żyje - Czyżby nikt tutaj z rozbawionych forumowiczów tego nie zauważył Liczyłam ,że znajde jakąś konstruktywną dyskusje na temat raka trzustki . Nawet duży artykuł w poprawnie politycznie gazecie przeczytałam . jakoś mało mnie przekonuje ,ze wypity dziennie drink jest tego powodem. Czy jest tu ktoż kompetentny by przybliżyć ten temat .pomijając to ,że licze iż zywienie optymalne chroni przed tą okropną chorobą. a propo > na co zmarł Morgano? http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzi ... fp=medonet
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeszcze raz przepraszam, Szefu mój. Doczytałem przed wielokropkiem. Zasada- "przed starszego nie leź"- jest dla mnie aktualna i obowiązuje!
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Nie leź przed starszegom bo cię nie zauważy i zdepcze jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
witam Ania Przybylka -nie żyje - Czyżby nikt tutaj z rozbawionych forumowiczów tego nie zauważył Liczyłam ,że znajde jakąś konstruktywną dyskusje na temat raka trzustki . Nawet duży artykuł w poprawnie politycznie gazecie przeczytałam . jakoś mało mnie przekonuje ,ze wypity dziennie drink jest tego powodem. Czy jest tu ktoż kompetentny by przybliżyć ten temat .pomijając to ,że licze iż zywienie optymalne chroni przed tą okropną chorobą. a propo > na co zmarł Morgano? http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzi ... fp=medonet Przed rakiem trzustki chroni najlepiej jej profilaktyczne wycięcie. A na tej planecie co chwila umiera człowiek i co chwila się rodzi, tak to leci od tysiącleci
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
witam Ania Przybylka -nie żyje - Czyżby nikt tutaj z rozbawionych forumowiczów tego nie zauważył Liczyłam ,że znajde jakąś konstruktywną dyskusje na temat raka trzustki . Nawet duży artykuł w poprawnie politycznie gazecie przeczytałam . jakoś mało mnie przekonuje ,ze wypity dziennie drink jest tego powodem. Czy jest tu ktoż kompetentny by przybliżyć ten temat .pomijając to ,że licze iż zywienie optymalne chroni przed tą okropną chorobą. a propo > na co zmarł Morgano? http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzi ... fp=medonet Przed rakiem trzustki chroni najlepiej jej profilaktyczne wycięcie. A na tej planecie co chwila umiera człowiek i co chwila się rodzi, tak to leci od tysiącleci
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
witam Ania Przybylka -nie żyje - Czyżby nikt tutaj z rozbawionych forumowiczów tego nie zauważył Liczyłam ,że znajde jakąś konstruktywną dyskusje na temat raka trzustki . Nawet duży artykuł w poprawnie politycznie gazecie przeczytałam . jakoś mało mnie przekonuje ,ze wypity dziennie drink jest tego powodem. Czy jest tu ktoż kompetentny by przybliżyć ten temat .pomijając to ,że licze iż zywienie optymalne chroni przed tą okropną chorobą. a propo > na co zmarł Morgano? http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzi ... fp=medonet Co tu dużo mówić, źle kobitka jadła mowio ze od ojca wziela raka genetycznie
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rudka. Z takim stażem na Forum powinnaś brylować konstruktywnością- wkrótce rocznica. 1.Codzienny toast. 2. ... ryby z czekoladą? Co ponadto mogło by Cię przekonać? Przypomnijmy: Przybylska zmieniła fryzurę i kusiła dużymi piersiami A na pierwszym miejscu menu- ryby.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nosny temat sie zrobil po smierci Przybylskiej, zaobserwowano nawet "efekt Angeliny", czyli wiecej osob sie bada i diagnozuje. A teraz... Internet obfituje w proste i przyjemne przepisy leczenia raka dietą, nawet w zaawansowanych stadiach choroby. Koci pazur ma uzdrawiać dzięki unikalnym alkaloidom, grzyby reishi za pomocą polisacharydów, a algi to moc spiruliny. Są i "leki" z warzywniaka, choćby wyciąg z buraka czy pestek moreli. Dietetyk z Centrum Onkologii odczarowuje mity. http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,130081,12743605,Rak_karmiony_niewiedza__Polska_rzeczywistosc_to_wciaz.html#TRCuk
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Szefu mój, zaaplikuj panaceum. 100km biegu i czwartą noc- mimo tego, że Cię naprzepraszałem dwa razy, uparta myśl należnego mi, spokojnego snu nie daje. W zasadzie talerz i micha to tylko nośniki, a ich zawartość mamy całkiem poprawnie zsynchronizowaną, dręczy więc mój zwój taka "rozbieżność" zdań. http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=284.msg328010#msg328010Wszystkie obliczenia, które zdołałem przeprowadzić, dają wciąż jeden wynik: - próbujesz jak najmniej boleśnie przepchnąć delikatne ciałko użytkownika nick'u @Gavroche w kierunku Jego normalizacji, dając Mu dyskretnie odczuć, w którym miejscu zawisła Jego norma i jak długą za sobą wlecze liszkę!?! Dot. "przed starszego nie leź". A tak, nośny. Czytałem o tym w promowanej broszurce o Winnetou. Dot. trudnej, odpowiedzialnej i pełnej poświęceń roli młodych wszak celebrytów w życiu dla społeczeństwa.
|
|
|
|
|
|
|
|