Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: zapach acetonu z ust (Przeczytany 21975 razy)
|
Mike
Go
|
moja mama wczoraj mi powiedziala ze czuc mi acetonem z ust, i ze to nie pierszy raz jak to czuje ostatnini czasy. co to moze oznaczac? moja dieta pare tematow nizej z poscie o nazwie "polip"
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Bezpośrednio pod nazwą tego forum jest pasek, na którym znajdzie Pan SZUKAJ. Mnie zdarza się klikać w tym miejscu, wpisywać interesujące mnie słowo, czy dwa, następnie zaś czytać co do tej pory na dany temat napisano. Przyda się moja rada?
|
|
|
|
|
|
|
bea561
Go
|
moja mama wczoraj mi powiedziala ze czuc mi acetonem z ust, i ze to nie pierszy raz jak to czuje ostatnini czasy. co to moze oznaczac? moja dieta pare tematow nizej z poscie o nazwie "polip"
"Jedziesz na ketonach" - skoro czuć od Ciebie zapach acetonu. Musisz skorygować BTW .
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
a czy zapach acetonu moze byc zwiazany z tym ze za szybko chudne? w ciagu miesiaca (jakos tak, moze 2 moze 1,5) zjechalem, ku mojemu niezadowoleniu, z ok. 75 na 69-70kg mam 26 lat, ostatni raz wazylem ponizej 70kg (pomijam przygode z efedryna, jeden dzien mialem 69,5 i do tego rano) jak mialem moze z 15 lat.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
a czy zapach acetonu...
...z ust nie jest normalny .Od zdrowego człowieka nie czuć żadnych brzydkich zapachów z ust.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
"Jedziesz na ketonach" - skoro czuć od Ciebie zapach acetonu. Musisz skorygować BTW . "Jedziesz na ketonach" – racja. Aczkolwiek ja bym dodał, że jedziesz na ketonach, ale Twój silnik (organizm) nie działa poprawnie. Szybciutko do lekarza wykonać badania krwi i moczu.Właściwie stosowane Żywienie Optymalne oczywiście pomoże, ale żeby się nie okazało, że masz konkretny problem z wątrobą i/lub nerkami. Może nie zupełnie na temat, ale daj sobie spokój z wódeczką do wyjaśnienia. Niektóre dziwne wódeczki mogą się dziwnie w organizmie rozkładać. Alkohol izopropylowy metabolizowany jest do acetonu , a można go przy odrobinie „szczęścia” kupić nawet w zwyczajnym sklepie spożywczym jako wódeczkę z banderolą, akcyzą, vatem i wszystkimi możliwymi atestami. No cóż niektórzy hurtownicy mogą się skusić na łatwy zysk.
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
zią, jakby wszyscy pili tyle wodki, i wogole alkoholu co ja to przemysl gorzelniczy szybko by upadl ziemniakow jem ok. 250g dziennie (roznie bywa - teraz w weekend np. nie jadlem u siebie i juz sie gorzej czulem), gotowane i smazone na patelni albo jako frytki albo z plackami ziemniaczanymi, do tego jakis ogorek, rzodkiewka - wiem ze malo ale nie mam pomyslu na inne zrodlo wegli :/ a ile moge ziemniakow zjesc, zeby bylo te 50g W to samych smazonych ziemniakow musialbym zjesc ok. 450g lekarko zapraszam do komentowania
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bezpośrednio pod nazwą tego forum jest pasek, na którym znajdzie Pan SZUKAJ. Mnie zdarza się klikać w tym miejscu, wpisywać interesujące mnie słowo, czy dwa, następnie zaś czytać co do tej pory na dany temat napisano. Przyda się moja rada?
Bardzo! Zwłaszcza wśród powszechnej "mańji trollowańja" w ramach wolności słowa na gościnnym forum i to mimo przestrogi, że "wszystko co napiszą, może zostać...".
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|