Diogenes z Synopy
Go
|
wszyscy krętaczą. Powód - ludzi niezmiernie łatwo naciągnąć. Żarówki, które nie są energooszczędne. Leki od których się co najwyżej choruje itd
VW , a teraz następni : 14.01.2016, Paryż (PAP/Reuters/AFP) - Akcje koncernu Renault spadły w czwartek rano o ponad 18 proc. po doniesieniach mediów, że w zeszłym tygodniu jego biura zostały przeszukane w ramach śledztwa dotyczącego oszustwa. Informację o przeszukaniach potwierdził przedstawiciel centrali związkowej CGT.
na każdym kroku w ciula
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
A już na pewno od czasów Никола Тесла, ur. 1856, zm. 1943. Swoją drogą długo żył, ciekawe co ten geniusz jadał oprócz elektronów.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...pewnie jądro (moreli)
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najwyższy czas na podwyżki, bo co chwilę się czyta o wydłużanych terminach do specjalisty.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A co w tym złego ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja bym hydraulikowi nie zapłacił, gdyby mi rury nie naprawił. Gdy mi nogi czy trzustki nie naprawi konował, muszę zapłacić. I to coraz więcej. To nic złego. Mówi większość. Dlatego bulić będziem coraz więcej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale to nie mój problem , kto ile za co bulić chce
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale to nie mój problem ,
akurat co do tego, to nie miałem żadnych wątpliwości.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale to nie mój problem ,
akurat co do tego, to nie miałem żadnych wątpliwości. No bo ja od sprawiedliwości daleko od szosy .Jak sie trafi fucha dobrze oszukać ,to mam czyste sumienie
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepsze to niż "wolna amerykanka"'...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A za jakim modelem sprawiedliwości jesteś ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jak to za jakim, za PiSlamem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
retrybutywnym.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
retrybutywnym. A to jest teraz przecież .Pan Zbyszek sprawiedliwie będzie karał ,nawet za handel w niedzielę mozna do kicia . Ale ponoć mają wszystkich wcielić do pracy .W tym rodzaju sprawiedliwości, nie ma żartów
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|