Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1496301 razy)
|
Radzio
Go
|
Nie każcie mi grzebać po forum, zmęczę się a nie uśmieję. Hu jest ciotka adamiakowa? Adaśkocebulaśko. Ostatnio tak dziwnie spacje wstawiają, że niby śmiesznie. Moda taka. Kurczaczek, znaczy mam się powstrzymać? Tomasz to też imię, w końcu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Boże ucho waj! 3 maj po ziom.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czyli co. Niech "wią" skąd Dobro nadpłynie. Żeby się nie zachłysnąć zbyt nio.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli co. Niech "wią" skąd Dobro nadpłynie. Żeby się nie zachłysnąć zbyt nio. Niech wio!
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Anak, oczywiście!
Ale tylko tam. Tutaj "anakin". Nie lubię mieć dokładnie takich samych nicków wszędzie. :->
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ma coś z tym wspólnego "Drapieżca"? A ubiegłej zimy taki sam, tyle że Optymalny. Czy zgodzisz się ze mną, że Einstein nie domówił wyrażenia określanego przeze mnie jako "wyobraźnia ludzka"- w swej sentencji , którą to Adampio dawno temu propagował. Anak, oczywiście!
Ale tylko tam. Tutaj "anakin". Nie lubię mieć dokładnie takich samych nicków wszędzie. :-> Woalujesz- za młodu, ale nie od dziecinnych lat przecież. Jest na to punkt do odniesienia, na przykład w Biblii?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Bardzo ciekawe. No i jest tam dwóch ludzi, których lubię - Klaus i Nassim.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Czy zgodzisz się ze mną, że Einstein nie domówił wyrażenia określanego przeze mnie jako "wyobraźnia ludzka"- w swej sentencji , którą to Adampio dawno temu propagował. Nie przepadam za Einsteinem, szczerze powiedziawszy. To był taki kolejny Jezus według mnie. Wolę Nikola Teslę i Włodzimierza Sedlaka. I elektryczny model Wszechświata. Woalujesz- za młodu, ale nie od dziecinnych lat przecież. Jest na to punkt do odniesienia, na przykład w Biblii? http://sjp.pwn.pl/szukaj/woalowa%C4%87http://sjp.pwn.pl/szukaj/woalujeszJa nie rozumieć. Ty pisać po polsku, ja wtedy móc odpowiadać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Anak, oczywiście!
Ale tylko tam. Tutaj "anakin". Nie lubię mieć dokładnie takich samych nicków wszędzie. :-> Woalujesz- za młodu, ale nie od dziecinnych lat przecież. Jest na to punkt do odniesienia, na przykład w Biblii? A teraz, bez wyrywania z kontekstu.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czy zgodzisz się ze mną, że Einstein nie domówił wyrażenia określanego przeze mnie jako "wyobraźnia ludzka"- w swej sentencji , którą to Adampio dawno temu propagował. Nie przepadam za Einsteinem, szczerze powiedziawszy. To był taki kolejny Jezus według mnie. Wolę Nikola Teslę i Włodzimierza Sedlaka. I elektryczny model Wszechświata. Tu też nie "po Polsku", szczerze powiedziawszy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Ja nie rozumieć. Ty pisać po polsku, ja wtedy móc odpowiadać. Rościsz sobie poprawność, wobec tego stałeś się wierzycielem, a ja Twoim dłużnikiem. Nie Ty jeden. ... Woalujesz- za młodu, ale nie od dziecinnych lat przecież. Jest na to punkt do odniesienia, na przykład w Biblii? Wobec powyższego, spłacam dług. Wypożyczyłem zwrot "zawoalowany" od starszej nieco Koleżanki. Mój błąd? Nie "po Polsku"- zgoda. Niezrozumiałe? http://scrabblemania.pl/Dobrze punktowane, gdyby się do "wuwuwu" odnieść.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Anak, oczywiście!
Ale tylko tam. Tutaj "anakin". Nie lubię mieć dokładnie takich samych nicków wszędzie. :-> Woalujesz- za młodu, ale nie od dziecinnych lat przecież. Jest na to punkt do odniesienia, na przykład w Biblii? Jeśli pijesz konkretnie do tych różnych aliasów, to jak najbardziej tak. W Biblii roi się od osób, które występują pod kilkoma imionami. A jeśli pytasz mnie czy "anakin" występuje w Biblii... Ale "Gwiezdne Wojny" są równie ciekawe jak Biblia.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Czy zgodzisz się ze mną, że Einstein nie domówił wyrażenia określanego przeze mnie jako "wyobraźnia ludzka"- w swej sentencji , którą to Adampio dawno temu propagował. "Adampio" mi nie znany. Ale o sprawach metafizycznych ładnie mówi Krzysiu Jackowski.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Konkretnie, to "piję" do zwrotu "drapieżca", który używasz. Słownik, którym raczyłeś się podeprzeć nie doprecyzowuje. Zostaniesz z nami na zimę. Fajnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znajac pozom techniczny boskiej technologii wcale nie byloby takie dziwne. W koncu byli mistrzami w tej dziedzinie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Tam jest napisane - Tony Halik, tu byłem. W jezyku migowym oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy naprzemiennie migocze: 0- low, 1- high. Ciemno, jasno, ciemno, ciemno, ciemno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|