Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1496336 razy)
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jedno wiem... Niektórzy nigdy nie będą w stanie przeskoczyć, przełamać dysonansu poznawczego. Zanegują wszystko. Odrzucą wszelkie niewygodne informacje. Byle tylko 2+2 nie było równe 4.
Nic podobnego. Daj dowód. Masz tylko poszlaczki posklejane niedbale pobożnymi życzeniami Ale on akurat nic nie wspominal o ewolucji
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A czytałem, czytałem, autor Twojego artykułu o "3 helisach" nie odróżnia helisy alfa, harmonijki beta od podwójnej helisy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jedno wiem... Niektórzy nigdy nie będą w stanie przeskoczyć, przełamać dysonansu poznawczego. Zanegują wszystko. Odrzucą wszelkie niewygodne informacje. Byle tylko 2+2 nie było równe 4.
Nic podobnego. Daj dowód. Masz tylko poszlaczki posklejane niedbale pobożnymi życzeniami Ale on akurat nic nie wspominal o ewolucji A ja wspomniałem?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tajne agencje rządowe wpuszczają pacanów nie zabierając im smartfona? A może te tajne agencje nie wiedzą, że telefony robią zdjęcia? Mój Ty panie słaba analogia Tajne agencuje nie wiedza, ze gdzies jakis amator sobie wykopie kosmite, bo przeciez nie zatrudnili ciotki pelagii z czarna kula i kotem Ale jak juz sie robi halo, to wpadaja i konfiskuja. Tego co kto do tej pory zobaczyl i napstrykal nie sa raczej w stanie w udaremnic. Bo wiesz, to jest taki proces, dzieje sie w czasie i tak to juz bywa, ze najpierw a a potem beeeeeeee
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Dziś mamy kunsztowne, zachwycające pięknem piktogramy, tzw. kręgi w zbożu, zamiast piramid.
Ale niektórzy oczywiście będą opowiadać bajkę o deseczce, gps... i że nocą, w ciemnościach, robi się takie artystyczne piktogramy łatwiej niż za dnia.
A jak im się podpowie, że dawniej, gdy nie było GPS-a, to takie kręgi też były odkrywane po nocy na polu, że nazywano je czarcimi lub diabelskimi kręgami, że uważano, że to diabeł robił je w ciągu nocy...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nic podobnego. Daj dowód. Masz tylko poszlaczki posklejane niedbale pobożnymi życzeniami Ale on akurat nic nie wspominal o ewolucji A ja wspomniałem? No przeciez sam wyzej napisales "poszlaczki posklejane niedbale pobożnymi życzeniami" Oj sklerozja, sklerozja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dziś mamy kunsztowne, zachwycające pięknem piktogramy, tzw. kręgi w zbożu, zamiast piramid.
Ale niektórzy oczywiście będą opowiadać bajkę o deseczce, gps... i że nocą, w ciemnościach, robi się takie artystyczne piktogramy łatwiej niż za dnia.
A jak im się podpowie, że dawniej, gdy nie było GPS-a, to takie kręgi też były odkrywane po nocy na polu, że nazywano je czarcimi lub diabelskimi kręgami, że uważano, że to diabeł robił je w ciągu nocy...
Wiesz co to dowód?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic podobnego. Daj dowód. Masz tylko poszlaczki posklejane niedbale pobożnymi życzeniami Ale on akurat nic nie wspominal o ewolucji A ja wspomniałem? No przeciez sam wyzej napisales "poszlaczki posklejane niedbale pobożnymi życzeniami" Oj sklerozja, sklerozja I gdzie tu ewolucja?
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Albo te malowidła średniowieczne i te wiernie skopiowane obrazy z czasów starożytności, gdzie na każdym wymalowano "komety boże" z wyraźnymi postaciami w ich wnętrzu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nic podobnego. Daj dowód. Masz tylko poszlaczki posklejane niedbale pobożnymi życzeniami Nie powinno się negować czegoś bez udowodnienia, że to coś jest nieprawdą. A wzór prawdopodobieństwa na pewno wskazuje na istnienie życia pozaziemskiego. Twierdzenie, że jesteśmy jedynymi rozumnymi istotami we Wszechświecie jest bardzo zarozumiałe...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie chce mi sie wierzyć, że współczesne nieudolne rządy sa wstanie ukryć fakt złapania jakiegokolwiek kosmity, a Snowdenów nagle nawróconych na głoszenie prawdy, którzy z ochotą by o tym donieśli nie brakuje - takie mam zdanie w tym temacie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tajne agencje rządowe wpuszczają pacanów nie zabierając im smartfona? A może te tajne agencje nie wiedzą, że telefony robią zdjęcia? Mój Ty panie słaba analogia Tajne agencuje nie wiedza, ze gdzies jakis amator sobie wykopie kosmite, bo przeciez nie zatrudnili ciotki pelagii z czarna kula i kotem Ale jak juz sie robi halo, to wpadaja i konfiskuja. Tego co kto do tej pory zobaczyl i napstrykal nie sa raczej w stanie w udaremnic. Bo wiesz, to jest taki proces, dzieje sie w czasie i tak to juz bywa, ze najpierw a a potem beeeeeeee Amator wykopie kosmitę? A zanim się zrobi halo, to taki amator, co to wie gdzie kopać i co wykopie nie pobierze skrawka tkanki do badania? Ja nie kopię, ale to pierwsze co bym zrobił, Ty nie?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A czytałem, czytałem, autor Twojego artykułu o "3 helisach" nie odróżnia helisy alfa, harmonijki beta od podwójnej helisy Ja wiem,że Ty potrafisz odróżnić i nikt inny na przykład oni Tymczasem genetycy z Uniwersytetu Cambridge zaobserwowali jeszcze inną postać ludzkiego DNA – helisę poczwórną (G-quadruplex). Panie Maestro G richtig oder flasch? http://www.medexpress.pl/swiat/poczworna-helisa-w-ludzkim-dna/Ja to dałbym sobie spokój Gavro na twoim miejscu. Głupio byłoby tak później przepraszać. Lepiej powiedzieć: Może macie rację, może jej nie macie" ,ale nie wyśmiewać?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic podobnego. Daj dowód. Masz tylko poszlaczki posklejane niedbale pobożnymi życzeniami Nie powinno się negować czegoś bez udowodnienia, że to coś jest nieprawdą. A wzór prawdopodobieństwa na pewno wskazuje na istnienie życia pozaziemskiego. Twierdzenie, że jesteśmy jedynymi rozumnymi istotami we Wszechświecie jest bardzo zarozumiałe... Nigdy tego nie zanegowałem, Reniu. Przeciwnie bardzo chciałbym zobaczyć zdjęcie aliena, lub go spotkać na ulicy. Ale to nadal pobożne życzenia, a to że coś jest prawdopodobne, albo, że się w coś bardzo wierzy nie oznacza automatycznie, że tak jest, prawda? Dajcie dowód, a nie pierdoły opowiadacie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie chce mi sie wierzyć, że współczesne nieudolne rządy sa wstanie ukryć fakt złapania jakiegokolwiek kosmity, a Snowdenów nagle nawróconych na głoszenie prawdy, którzy z ochotą by o tym donieśli nie brakuje - takie mam zdanie w tym temacie. Nikt Cię nie posłucha Bo rządy i agencje zachowują się jak reżyser kiepskiego SF. Jak trzeba to bohater ma supermoce i lata, ale jak chce reżyser, to i piechotą będzie uciekał
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nic podobnego. Daj dowód. Masz tylko poszlaczki posklejane niedbale pobożnymi życzeniami Nie powinno się negować czegoś bez udowodnienia, że to coś jest nieprawdą. A wzór prawdopodobieństwa na pewno wskazuje na istnienie życia pozaziemskiego. Twierdzenie, że jesteśmy jedynymi rozumnymi istotami we Wszechświecie jest bardzo zarozumiałe... Nigdy tego nie zanegowałem, Reniu. Przeciwnie bardzo chciałbym zobaczyć zdjęcie aliena, lub go spotkać na ulicy. Ale to nadal pobożne życzenia, a to że coś jest prawdopodobne, albo, że się w coś bardzo wierzy nie oznacza automatycznie, że tak jest, prawda? Dajcie dowód, a nie pierdoły opowiadacie a masz dowód na nieistnienie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A czytałem, czytałem, autor Twojego artykułu o "3 helisach" nie odróżnia helisy alfa, harmonijki beta od podwójnej helisy Ja wiem,że Ty potrafisz odróżnić i nikt inny na przykład oni Tymczasem genetycy z Uniwersytetu Cambridge zaobserwowali jeszcze inną postać ludzkiego DNA – helisę poczwórną (G-quadruplex). Panie Maestro G richtig oder flasch? http://www.medexpress.pl/swiat/poczworna-helisa-w-ludzkim-dna/Ja to dałbym sobie spokój Gavro na twoim miejscu. Głupio byłoby tak później przepraszać. Lepiej powiedzieć: Może macie rację, może jej nie macie" ,ale nie wyśmiewać? Wcześniej pisałeś o potrójnej. Kwadrupleksy są znane od dawna, od 90 lat
|
|
|
|
|
|
|
|
|