Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1497347 razy)
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
"wyciosany przez ludzi" - coś tu jest nie tak
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nazisci ciosali kamoen niczym kosmosie? To ,ze.beton z szalunkow jest w miare wyciosany are ok,ale co ze skala,tunelamo,pomieszczeniami wew ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nazisci ciosali kamoen niczym kosmosie? To ,ze.beton z szalunkow jest w miare wyciosany are ok,ale co ze skala,tunelamo,pomieszczeniami wew ? Dla Wodza robili nie takie rzeczy
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Ciekawe. Nigdzie wcześniej o tym nie czytałem. Musze kiedyś odwiedzić miejsce, daleko nie mam a nóż widelec coś będzie latać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Też lubię tematy łączące starożytność z kosmologią. Nawet wczoraj z jednym panem doktorem (nota bene wielkim biznesmenem) na UG rozmawiałam. No i beton totalny. Nic do niego nie dociera. Ufo jest wymyślone dla robienia sensacji, były minister obrony kanady kłamie, że mają sporo dowodów na istnienie cywilizacji pozaziemskich, piramidy to nic wielkiego - obecna technologia by nie miała z tym żadnego problemu, a kręgi zbożowe "Stasio w nocy traktorem robi" dla zabawy... Pytałam się - tylko po co ci wszyscy ludzie by kłamali? Jakie korzyści by z tego mieli? Mówi, że dla kariery. Powiedziałam, mu, że przez takie informacje, to prędzej można karierę stracić, niż ją zyskać. Świat naukowy siedzi w dogmatach po uszy i nie jest otwarty na żadne alternatywy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też lubię tematy łączące starożytność z kosmologią. Nawet wczoraj z jednym panem doktorem (nota bene wielkim biznesmenem) na UG rozmawiałam. No i beton totalny. Nic do niego nie dociera. Ufo jest wymyślone dla robienia sensacji, były minister obrony kanady kłamie, że mają sporo dowodów na istnienie cywilizacji pozaziemskich, piramidy to nic wielkiego - obecna technologia by nie miała z tym żadnego problemu, a kręgi zbożowe "Stasio w nocy traktorem robi" dla zabawy... Pytałam się - tylko po co ci wszyscy ludzie by kłamali? Jakie korzyści by z tego mieli? Mówi, że dla kariery. Powiedziałam, mu, że przez takie informacje, to prędzej można karierę stracić, niż ją zyskać. Świat naukowy siedzi w dogmatach po uszy i nie jest otwarty na żadne alternatywy. Bardzo lubię tego pana doktora, mimo, że go nie znam
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Też lubię tematy łączące starożytność z kosmologią. Nawet wczoraj z jednym panem doktorem (nota bene wielkim biznesmenem) na UG rozmawiałam. No i beton totalny. Nic do niego nie dociera. Ufo jest wymyślone dla robienia sensacji, były minister obrony kanady kłamie, że mają sporo dowodów na istnienie cywilizacji pozaziemskich, piramidy to nic wielkiego - obecna technologia by nie miała z tym żadnego problemu, a kręgi zbożowe "Stasio w nocy traktorem robi" dla zabawy... Pytałam się - tylko po co ci wszyscy ludzie by kłamali? Jakie korzyści by z tego mieli? Mówi, że dla kariery. Powiedziałam, mu, że przez takie informacje, to prędzej można karierę stracić, niż ją zyskać. Świat naukowy siedzi w dogmatach po uszy i nie jest otwarty na żadne alternatywy. Niedawno czytalem wywiad z jakims mistrzem Qi-gong i on w ogole mowil, ze te wszystkie prastare sztuki wschodu na temat energii, medycyny, zdrowia, wszelkich sztuk walko, jogi, cwiczen ciala i umyslu etc odchodza w zapomnienie i niebyt wlasnie z powodu tego, ze zostala stworzona "nauka" zeby to wszystko "naukowo" powyjasniac, bo teraz tak ma byc, zeby czlowiek byl glupi, myslal co co mu kaza i takie tam. A faktu, ze wiekszosc tych starozytnych technik dziala nie bierze sie pod uwage, bo to wszystko wiedza za darmo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Też lubię tematy łączące starożytność z kosmologią. Nawet wczoraj z jednym panem doktorem (nota bene wielkim biznesmenem) na UG rozmawiałam. No i beton totalny. Nic do niego nie dociera. Ufo jest wymyślone dla robienia sensacji, były minister obrony kanady kłamie, że mają sporo dowodów na istnienie cywilizacji pozaziemskich, piramidy to nic wielkiego - obecna technologia by nie miała z tym żadnego problemu, a kręgi zbożowe "Stasio w nocy traktorem robi" dla zabawy... Pytałam się - tylko po co ci wszyscy ludzie by kłamali? Jakie korzyści by z tego mieli? Mówi, że dla kariery. Powiedziałam, mu, że przez takie informacje, to prędzej można karierę stracić, niż ją zyskać. Świat naukowy siedzi w dogmatach po uszy i nie jest otwarty na żadne alternatywy. Bardzo lubię tego pana doktora, mimo, że go nie znam Pewnie byś mu "pionę przybił"...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też lubię tematy łączące starożytność z kosmologią. Nawet wczoraj z jednym panem doktorem (nota bene wielkim biznesmenem) na UG rozmawiałam. No i beton totalny. Nic do niego nie dociera. Ufo jest wymyślone dla robienia sensacji, były minister obrony kanady kłamie, że mają sporo dowodów na istnienie cywilizacji pozaziemskich, piramidy to nic wielkiego - obecna technologia by nie miała z tym żadnego problemu, a kręgi zbożowe "Stasio w nocy traktorem robi" dla zabawy... Pytałam się - tylko po co ci wszyscy ludzie by kłamali? Jakie korzyści by z tego mieli? Mówi, że dla kariery. Powiedziałam, mu, że przez takie informacje, to prędzej można karierę stracić, niż ją zyskać. Świat naukowy siedzi w dogmatach po uszy i nie jest otwarty na żadne alternatywy. Niedawno czytalem wywiad z jakims mistrzem Qi-gong i on w ogole mowil, ze te wszystkie prastare sztuki wschodu na temat energii, medycyny, zdrowia, wszelkich sztuk walko, jogi, cwiczen ciala i umyslu etc odchodza w zapomnienie i niebyt wlasnie z powodu tego, ze zostala stworzona "nauka" zeby to wszystko "naukowo" powyjasniac, bo teraz tak ma byc, zeby czlowiek byl glupi, myslal co co mu kaza i takie tam. A faktu, ze wiekszosc tych starozytnych technik dziala nie bierze sie pod uwage, bo to wszystko wiedza za darmo. A to akurat bzdura, bo dawne techniki medyczno-filozoficzno-utylitarne nie są sprzeczne z dxisiejszą wiedzą A akupunktura, akupresura, tak chi i joga są uznane i popularne przecież. http://natemat.pl/66609,akupunktura-na-bol
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też lubię tematy łączące starożytność z kosmologią. Nawet wczoraj z jednym panem doktorem (nota bene wielkim biznesmenem) na UG rozmawiałam. No i beton totalny. Nic do niego nie dociera. Ufo jest wymyślone dla robienia sensacji, były minister obrony kanady kłamie, że mają sporo dowodów na istnienie cywilizacji pozaziemskich, piramidy to nic wielkiego - obecna technologia by nie miała z tym żadnego problemu, a kręgi zbożowe "Stasio w nocy traktorem robi" dla zabawy... Pytałam się - tylko po co ci wszyscy ludzie by kłamali? Jakie korzyści by z tego mieli? Mówi, że dla kariery. Powiedziałam, mu, że przez takie informacje, to prędzej można karierę stracić, niż ją zyskać. Świat naukowy siedzi w dogmatach po uszy i nie jest otwarty na żadne alternatywy. Niedawno czytalem wywiad z jakims mistrzem Qi-gong i on w ogole mowil, ze te wszystkie prastare sztuki wschodu na temat energii, medycyny, zdrowia, wszelkich sztuk walko, jogi, cwiczen ciala i umyslu etc odchodza w zapomnienie i niebyt wlasnie z powodu tego, ze zostala stworzona "nauka" zeby to wszystko "naukowo" powyjasniac, bo teraz tak ma byc, zeby czlowiek byl glupi, myslal co co mu kaza i takie tam. A faktu, ze wiekszosc tych starozytnych technik dziala nie bierze sie pod uwage, bo to wszystko wiedza za darmo. Jeśli ktoś nie ma "prof." przed nazwiskiem to sobie może "bajdurzyć" do woli...A żadnych dowodów nikt oglądać nie będzie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Też lubię tematy łączące starożytność z kosmologią. Nawet wczoraj z jednym panem doktorem (nota bene wielkim biznesmenem) na UG rozmawiałam. No i beton totalny. Nic do niego nie dociera. Ufo jest wymyślone dla robienia sensacji, były minister obrony kanady kłamie, że mają sporo dowodów na istnienie cywilizacji pozaziemskich, piramidy to nic wielkiego - obecna technologia by nie miała z tym żadnego problemu, a kręgi zbożowe "Stasio w nocy traktorem robi" dla zabawy... Pytałam się - tylko po co ci wszyscy ludzie by kłamali? Jakie korzyści by z tego mieli? Mówi, że dla kariery. Powiedziałam, mu, że przez takie informacje, to prędzej można karierę stracić, niż ją zyskać. Świat naukowy siedzi w dogmatach po uszy i nie jest otwarty na żadne alternatywy. Niedawno czytalem wywiad z jakims mistrzem Qi-gong i on w ogole mowil, ze te wszystkie prastare sztuki wschodu na temat energii, medycyny, zdrowia, wszelkich sztuk walko, jogi, cwiczen ciala i umyslu etc odchodza w zapomnienie i niebyt wlasnie z powodu tego, ze zostala stworzona "nauka" zeby to wszystko "naukowo" powyjasniac, bo teraz tak ma byc, zeby czlowiek byl glupi, myslal co co mu kaza i takie tam. A faktu, ze wiekszosc tych starozytnych technik dziala nie bierze sie pod uwage, bo to wszystko wiedza za darmo. A to akurat bzdura, bo dawne techniki medyczno-filozoficzno-utylitarne nie są sprzeczne z dxisiejszą wiedzą A akupunktura, akupresura, tak chi i joga są uznane i popularne przecież. http://natemat.pl/66609,akupunktura-na-bolCzakry nie sa sprzecznie? Bioenergoterapia nie sa spczeczne i takie tam? Nie widizalem w zadnej ksiazce medycznej czegokolwiek o energii i jej formach.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|