Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1503249 razy)
|
Gavroche
|
Do tego sarkofag - monolit, szyby... Po co faraonu dwa szyby? Czyżby chciał żeby mu dusza uszła w dwóch kawałkach? No i jak długo ona miałaby wypromieniować z ciała po śmierci? Błądzicie we mgle i bawicie się muszelkami Trzymajcie poziom. To była praca magisterska chłopaków z Gnozy A te szyby to tylko dla odwrócenia uwagi... I żadnej antropomorfizacji w tym nie ma. Prace magisterskie to bardzo popularna rozrywka we wszechświecie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Do tego sarkofag - monolit, szyby... Po co faraonu dwa szyby? Czyżby chciał żeby mu dusza uszła w dwóch kawałkach? No i jak długo ona miałaby wypromieniować z ciała po śmierci? Błądzicie we mgle i bawicie się muszelkami Trzymajcie poziom. To była praca magisterska chłopaków z Gnozy A te szyby to tylko dla odwrócenia uwagi... I żadnej antropomorfizacji w tym nie ma. Prace magisterskie to bardzo popularna rozrywka we wszechświecie Pewnie, ze mnie bardziej obchodzi po co? No ale jest jak jest. Chyba sobie przelece Danikena, dawno nie czytalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Do tego sarkofag - monolit, szyby... Po co faraonu dwa szyby? Czyżby chciał żeby mu dusza uszła w dwóch kawałkach? No i jak długo ona miałaby wypromieniować z ciała po śmierci? Błądzicie we mgle i bawicie się muszelkami Trzymajcie poziom. To była praca magisterska chłopaków z Gnozy A te szyby to tylko dla odwrócenia uwagi... I żadnej antropomorfizacji w tym nie ma. Prace magisterskie to bardzo popularna rozrywka we wszechświecie Pewnie, ze mnie bardziej obchodzi po co? No ale jest jak jest. Chyba sobie przelece Danikena, dawno nie czytalem Jednak gamoń jesteś Ej, a pamiętacie takie komiksy o Ais i jej kolegach, na Danikenie oparte właśnie?
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Do tego sarkofag - monolit, szyby... Po co faraonu dwa szyby? Czyżby chciał żeby mu dusza uszła w dwóch kawałkach? No i jak długo ona miałaby wypromieniować z ciała po śmierci? Błądzicie we mgle i bawicie się muszelkami Trzymajcie poziom. To była praca magisterska chłopaków z Gnozy A te szyby to tylko dla odwrócenia uwagi... I żadnej antropomorfizacji w tym nie ma. Prace magisterskie to bardzo popularna rozrywka we wszechświecie Gavro , wyjaśniłbyś w końcu 'zagadkę' piękna w maglu słyszałem , że to z matematyką coś ma wspólnego , czy jakoś tak miały kobiety rację czy to wynik mikro/makro ewolucji tylko ? coś o proporcjach jeszcze 'gadały' , ale zajęty byłem przelewaniem oceanu do pustego dzbana i się rozproszyłem QM
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Do tego sarkofag - monolit, szyby... Po co faraonu dwa szyby? Czyżby chciał żeby mu dusza uszła w dwóch kawałkach? No i jak długo ona miałaby wypromieniować z ciała po śmierci? Błądzicie we mgle i bawicie się muszelkami Trzymajcie poziom. To była praca magisterska chłopaków z Gnozy A te szyby to tylko dla odwrócenia uwagi... I żadnej antropomorfizacji w tym nie ma. Prace magisterskie to bardzo popularna rozrywka we wszechświecie Pewnie, ze mnie bardziej obchodzi po co? No ale jest jak jest. Chyba sobie przelece Danikena, dawno nie czytalem Jednak gamoń jesteś Ej, a pamiętacie takie komiksy o Ais i jej kolegach, na Danikenie oparte właśnie? Mam do dzisiaj, Ladowanie w Andach, Ludzie i potwory, Walka o planete etc... fajne czasy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Do tego sarkofag - monolit, szyby... Po co faraonu dwa szyby? Czyżby chciał żeby mu dusza uszła w dwóch kawałkach? No i jak długo ona miałaby wypromieniować z ciała po śmierci? Błądzicie we mgle i bawicie się muszelkami Trzymajcie poziom. To była praca magisterska chłopaków z Gnozy A te szyby to tylko dla odwrócenia uwagi... I żadnej antropomorfizacji w tym nie ma. Prace magisterskie to bardzo popularna rozrywka we wszechświecie Pewnie, ze mnie bardziej obchodzi po co? No ale jest jak jest. Chyba sobie przelece Danikena, dawno nie czytalem Jednak gamoń jesteś Ej, a pamiętacie takie komiksy o Ais i jej kolegach, na Danikenie oparte właśnie? Mam do dzisiaj, Ladowanie w Andach, Ludzie i potwory, Walka o planete etc... fajne czasy No, czad. A pamiętasz jak im szefo mówił, że spartolili robotę, bo dali rozum hominidom zamiast owadom? Nie musielibyśmy się tak męczyć... I był jeszcze film z Mirą Sorvino chyba, jak to karaluchy upodobniły się do ludzi. Owady fajne.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jutro sobie poczytam, z tego co pamietam tam tez byly fakty
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Chyba sobie przelece Danikena, dawno nie czytalem Jednak gamoń jesteś Masz cos do Ericha?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chyba sobie przelece Danikena, dawno nie czytalem Jednak gamoń jesteś Masz cos do Ericha? Boże broń! Ani do Ciebie. Aniani
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Robotnicy mieli po jednym skrzelu pod łopatką
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Chyba sobie przelece Danikena, dawno nie czytalem Jednak gamoń jesteś Masz cos do Ericha? Boże broń! Ani do Ciebie. Aniani Czulem, ze sie do niego przyczepiles jak jakis gamon
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
o prosze, mielismy tu juz proroka i drugi temat Odnośnie roku 2012 pojawiło się wiele domniemań o końcu świata..Proszę Państwa końca świata raczej nigdy nie będzie, prędzej nastąpi koniec ludzkiej egzystencji na skutek braku wartości jadnakże kalendarz majów autentycznie kończy się w 2012 roku i następuje kolejny z wymiarów. Z czym się to wiąże zainteresowani tematem na pewno wiedzą..uruchomny realne myślenie jesteśmy tylko dziećmi Boga..
biedny, nie ma konca swiata....ciekawe czy jest smutny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
o prosze, mielismy tu juz proroka i drugi temat Odnośnie roku 2012 pojawiło się wiele domniemań o końcu świata..Proszę Państwa końca świata raczej nigdy nie będzie, prędzej nastąpi koniec ludzkiej egzystencji na skutek braku wartości jadnakże kalendarz majów autentycznie kończy się w 2012 roku i następuje kolejny z wymiarów. Z czym się to wiąże zainteresowani tematem na pewno wiedzą..uruchomny realne myślenie jesteśmy tylko dziećmi Boga..
biedny, nie ma konca swiata....ciekawe czy jest smutny Był też jakiś Skywalker, co się nie doczeksł, ale nie chce mi się szukać
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
nieldugo bedziesz linkowal z Pudelka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
biedny, nie ma konca swiata....ciekawe czy jest smutny Był też jakiś Skywalker, co się nie doczeksł, ale nie chce mi się szukać Nawiedzencami nie ma sie co przejmowac, takie hobby. Ale okazuje sie, ze ONI tez tam byli... http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,14679329,Na_Marsie_jest_woda__Lazik_Curiosity_znalazl_ostateczne.html#CukKwestia czasu pozostaje znalezienie wody na Wenus i dinozaurow...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|