Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1495948 razy)
|
Zyon
|
Masz chyba nieprawidlowa definicje faktu. Faktem jest, ze piramida stoi. Faktem jest, ze nie potrafimy dzisiaj zbudowac takiej i w tak krotkim czasie. Faktem jest, ze jest niezwykle zaawansowana technicznie. Faktem jest, ze do dzisiaj nikt nie odnalazl zadnych planow budowy ani zadnego innego planu dotyczacego logistyki, zaopatrzenia etc Natomiast faktem nie jest splawianie kamiennych blokow Nilem ani szorowanie kalcyferytu na blysk wapiennym skrobakiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Masz chyba nieprawidlowa definicje faktu. Faktem jest, ze piramida stoi. Faktem jest, ze nie potrafimy dzisiaj zbudowac takiej i w tak krotkim czasie. Faktem jest, ze jest niezwykle zaawansowana technicznie. Faktem jest, ze do dzisiaj nikt nie odnalazl zadnych planow budowy ani zadnego innego planu dotyczacego logistyki, zaopatrzenia etc Natomiast faktem nie jest splawianie kamiennych blokow Nilem ani szorowanie kalcyferytu na blysk wapiennym skrobakiem Tak, tak.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
He,he,he Właśnie wyszedł ode mnie ze sklepu Świadek Kwadrans przekonywał mnie, że jest świetnym ewolucjonistą Oblał, niestety
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
oni zawsze oblewaja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale i tak doczeka Królestwa Błękitnego!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj rano w tvn pokazywali, ze chyba w Chinach znalazli jakies kosci starozytnego gada czy cos, i ze to przelom w ewolucji ma byc, bo ma czaszke i cos tam. Ale niestety nie moge tego teraz znalezc.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj rano w tvn pokazywali, ze chyba w Chinach znalazli jakies kosci starozytnego gada czy cos, i ze to przelom w ewolucji ma byc, bo ma czaszke i cos tam. Ale niestety nie moge tego teraz znalezc. Pewnie przeszło ma ciemną stronę archeologii Przydałby się jakiś przełom, bo ostatni był lata temu, gdy się okazało, że gady kopalne miały pióra, a część niewielkich i ruchliwych drapieżników, żyła przez pół roku na kole podbiegunowym, gdzie temperatury były stale poniżej zera, czyli były stałocieplne lub praktycznie stałocieplne jak na przykład teraz stekowce.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dawno dawno temu wszędzie lub prawie wszędzie było ciepło, że tak powiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
He,he,he Właśnie wyszedł ode mnie ze sklepu Świadek Kwadrans przekonywał mnie, że jest świetnym ewolucjonistą Oblał, niestety Gavro , za cholerę nie masz klasy naprawdę nie rozumiesz , że takimi tekstami robisz z siebie ... kmiota nie patrz na Zyona czy Tomasza , zapytaj kogoś obiektywnego z zewnątrz mnie to lata , ale miej szacunek dla siebie , choć trochę QMD
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
He,he,he Właśnie wyszedł ode mnie ze sklepu Świadek Kwadrans przekonywał mnie, że jest świetnym ewolucjonistą Oblał, niestety Gavro , za cholerę nie masz klasy Już się zlękłam, że Gavro nie ma kasy...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
He,he,he Właśnie wyszedł ode mnie ze sklepu Świadek Kwadrans przekonywał mnie, że jest świetnym ewolucjonistą Oblał, niestety Gavro , za cholerę nie masz klasy naprawdę nie rozumiesz , że takimi tekstami robisz z siebie ... kmiota nie patrz na Zyona czy Tomasza , zapytaj kogoś obiektywnego z zewnątrz mnie to lata , ale miej szacunek dla siebie , choć trochę QMD I to mówi stary chłop, co używa choroby w rodzinie dla zwrócenia na siebie uwagi na forum? Puknij się w łepetynę, panie "trzymaj poziom", skoro Ci to lata, to po cholerę piszesz? Mimo, że się wylewnie pożegnałeś, licząc na to, że ktokolwiek Cię zatrzyma? To jest ta klasa?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
He,he,he Właśnie wyszedł ode mnie ze sklepu Świadek Kwadrans przekonywał mnie, że jest świetnym ewolucjonistą Oblał, niestety Gavro , za cholerę nie masz klasy naprawdę nie rozumiesz , że takimi tekstami robisz z siebie ... kmiota nie patrz na Zyona czy Tomasza , zapytaj kogoś obiektywnego z zewnątrz mnie to lata , ale miej szacunek dla siebie , choć trochę QMD Nie przeginaj QMD , bo sam dobrze wiesz, że nachalne to towarzystwo macie, zaczepiają na ulicach spokojnych ludzi i dobry bełkot chcą na siłę rozpowszechniać. Gorsze to to od Cyganów w centrum miasta!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dawniej po oni pojedynczo, albo parami chodzili po domach nauczać. Teraz całą chordą...rodziny z dziećmi. Żal tych dzieciaków...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
hordą... sorry Dasna...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dawniej po oni pojedynczo, albo parami chodzili po domach nauczać. Teraz całą chordą...rodziny z dziećmi. Żal tych dzieciaków... Kiedyś przyszli do mojego krewnego, który jest bardzo dobry w te klocki (starożytna archeologia, starożytne księgi itp. jest niewierzący) nie dali rady i przysłali starszego stopniem, który tez poległ. W końcu przyszedł ichni biskup, czy jak to się tam zwie, z którym "przynajmniej trochę pogadałem" i skończyło się na stwierdzeniu - no tak ale w coś trzeba wierzyć!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
He,he,he Właśnie wyszedł ode mnie ze sklepu Świadek Kwadrans przekonywał mnie, że jest świetnym ewolucjonistą Oblał, niestety Gavro , za cholerę nie masz klasy naprawdę nie rozumiesz , że takimi tekstami robisz z siebie ... kmiota nie patrz na Zyona czy Tomasza , zapytaj kogoś obiektywnego z zewnątrz mnie to lata , ale miej szacunek dla siebie , choć trochę QMD I to mówi stary chłop, co używa choroby w rodzinie dla zwrócenia na siebie uwagi na forum? Puknij się w łepetynę, panie "trzymaj poziom", skoro Ci to lata, to po cholerę piszesz?Mimo, że się wylewnie pożegnałeś, licząc na to, że ktokolwiek Cię zatrzyma? To jest ta klasa? mnie jest naprawdę przykro , że muszę , ale skoro tak się pogrążasz z życzliwości chyba , bo mściwy raczej nie jestem resztę pominę bo bełkoczesz przepracuj swoje kompleksy i będzie OK spójrz na Tomasza - do dziś nie pozbył się kompleksów z dzieciństwa i cierpi potraktuj to jako dobrą radę Q M D
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
He,he,he Właśnie wyszedł ode mnie ze sklepu Świadek Kwadrans przekonywał mnie, że jest świetnym ewolucjonistą Oblał, niestety Gavro , za cholerę nie masz klasy naprawdę nie rozumiesz , że takimi tekstami robisz z siebie ... kmiota nie patrz na Zyona czy Tomasza , zapytaj kogoś obiektywnego z zewnątrz mnie to lata , ale miej szacunek dla siebie , choć trochę QMD Nie przeginaj QMD , bo sam dobrze wiesz, że nachalne to towarzystwo macie, zaczepiają na ulicach spokojnych ludzi i dobry bełkot chcą na siłę rozpowszechniać. Gorsze to to od Cyganów w centrum miasta! rozumiem Cię całkowicie Tom Tom aż mi smutno nikt nie mówił , że będzie łatwo
|
|
|
|
|
|
|
|
|