Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1496144 razy)
|
|
Gavroche
|
Nibiru (aka Księżyc) widać na bezchmurnym niebie To pewnie znak, że optymalnie będzie zjeść rogalik do kawy
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Za dnia, pstryknąłbym zdjęcie,ale sprzętu nie posiadam
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za dnia, pstryknąłbym zdjęcie,ale sprzętu nie posiadam Jak byłem łebkiem, to właziłem do studni, by pooglądać księżyc i co jaśniejsze gwiazdy za dnia
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To pewnie znak, że optymalnie będzie zjeść rogalik do kawy Ale cieniuśko posmarowany margarynką na cholesterol, broń Boże masłem! Wczoraj przy tym wieczorku wkupno-zapoznawczym nie obylo sie bez rozmowy na temat jedzenia i tym podobnych tematow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja tak na poważnie piszę Ale tak śmiertelnie?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
No ,to coś białego pod roletą to Księżyc [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No ,to coś białego pod roletą to Księżyc Aaaa, pierwszy raz widzisz satelitkę naszego w dzień? Widać, widać...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nigdy nie zwracałem na to uwagi Nie wypatrywałem Bogów
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Wschodzi Około 23 wrzenia, blisko równonocy jesiennej, Księżyc w pełni nazywany bywał w tradycji ludowej Księżycem żniwiarzy. Przez kilka dni wschodzi bowiem prawie równoczenie z zachodzącym Słońcem, co w dawnych czasach pozwalało kończyć zbieranie plonów przy księżycowym świetle Widać go przez 24h.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nigdy nie zwracałem na to uwagi Nie wypatrywałem Bogów Bogów to nie. Księżyc odbija 15% promieniowania słonecznego, w dzień to trza patrzeć gdzie jest, coby(razem)się nie poparzyć...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ej dresie! Zadalem ci pytanie ziom!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ej dresie! Zadalem ci pytanie ziom! K..., od tych koksów mi się wzrok p... Nie przypominam sobie, ale niewykluczone. A Ty?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Eee, jak Ci tylko na zbijaniu zależy, to już Ci odstąpię wyższe miejsce na pudle Gorzej, jak trafisz na książkę, z której czerpią garściami Strażnicy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trafilem juz setki takich, lubie klimaty fantasu i science fiction Jednak ich nie uzywam jako argumentow w dyskusji
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Trafilem juz setki takich, lubie klimaty fantasu i science fiction Jednak ich nie uzywam jako argumentow w dyskusji Jedna z moich klientek ma wydawnictwo, redaguje i robi korektę. Przynosi mi czasem książki. Ostatnio zarzuciła mnie SF. Polecam "Osama" Lavie Tidhar, na razie tylko to łyknąłem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Skad czasu nabrac... 7 tomowa trylogie Swit Nocy przerabiam juz sam nie wiem od kiedy....tak skuytecznie, ze zapomnialem co bylo w 1 tomie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|