Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1496215 razy)
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic, ale ja to nie kumaty z informatyki jestem, ewolucja mnie ominęła
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dajesz się wodzić na czysto ewolucyjne pochodzenie człowieka, którego nie ma. Będą z pewnością ewolucjonerzy jeszcze długo błądzić... Poczytaj sobie lepiej u Kwaśniewskiego o tym że na naszej planecie nie było warunków do rozwoju inteligencji. Dlatego żadne zwierzę nie rozwinęło dwunożnego sposobu poruszania jaki mamy my. Nie zrobił tego nasz wspólny przodek wyglądający jak małpa, którego podałeś ty. Ani tupajo-podobny jakiego mi w szkolnym podręczniku przemycano. Na tej planecie nie ma tej możliwości jeśli chce się przeżyć, a to silny instynkt.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dajesz się wodzić na czysto ewolucyjne pochodzenie człowieka, którego nie ma. Będą z pewnością ewolucjonerzy jeszcze długo błądzić... Poczytaj sobie lepiej u Kwaśniewskiego o tym że na naszej planecie nie było warunków do rozwoju inteligencji. Dlatego żadne zwierzę nie rozwinęło dwunożnego sposobu poruszania jaki mamy my. Nie zrobił tego nasz wspólny przodek wyglądający jak małpa, którego podałeś ty. Ani tupajo-podobny jakiego mi w szkolnym podręczniku przemycano. Na tej planecie nie ma tej możliwości jeśli chce się przeżyć, a to silny instynkt.
Aaaa, no to jak to przepraszam.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja nie mam nic przeciwko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie mam nic przeciwko. Nawet nie wiesz, że masz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Śmiało, do uporu do koloru.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Śmiało, do uporu do koloru. Tylko po co? Ja tu możliwości rozwoju inteligencji nie ma i nie było? Tylko instynkt.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Eee? Skoro tak to rozumiesz
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mówię ci... kosmici.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mówię ci... kosmici. Samo mówienie nic nie daje, pokaż chociaż kosteczkę, bodaj ząb, może być z Wiki-kosmiki
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
E tam to z ziemskiej... Ja jako istota z istot nie kwalifikujących się do... powiedzmy... kosmicznego G20 do wielu rzeczy nie mam dostępu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
E tam to z ziemskiej... Ja jako istota z istot nie kwalifikujących się do... powiedzmy... kosmicznego G20 do wielu rzeczy nie mam dostępu. Rozumiem. A ja z matki zrodzony, muszę spać Dobranoc, Chwebacca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|