Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1496309 razy)
|
Zyon
|
W "Tajemnicach Pisma Swietego" jest duzo o tym. Wlasnie koncze, swietna ksiazka wieloktortnego uzytku. Nie wiem jak mogla cie zanudzic.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
W "Tajemnicach Pisma Swietego" jest duzo o tym. Wlasnie koncze, swietna ksiazka wieloktortnego uzytku. Nie wiem jak mogla cie zanudzic. Jeden lubi brunetki, inny blondynki, a trzeci rude
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiadomo, nasz Twardowski tam mieszka...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest rzeczywiście ciekawe, dlaczego księżyc jest ciągle zwrócony do nas tą samą stroną...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To jest rzeczywiście ciekawe, dlaczego księżyc jest ciągle zwrócony do nas tą samą stroną... Po prostu, czas obrotu Ksiezyca wokół własnej osi równa się dokładnie czasowi jego obrotu wokół Ziemi!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
To jest rzeczywiście ciekawe, dlaczego księżyc jest ciągle zwrócony do nas tą samą stroną... Po prostu, czas obrotu Ksiezyca wokół własnej osi równa się dokładnie czasowi jego obrotu wokół Ziemi! Sprytnie to wymyślono,co nie? Takie czakry szmakry
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To takie zegarmistrzowsko wyliczone koła zębate.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To jest rzeczywiście ciekawe, dlaczego księżyc jest ciągle zwrócony do nas tą samą stroną... Po prostu, czas obrotu Ksiezyca wokół własnej osi równa się dokładnie czasowi jego obrotu wokół Ziemi! Sprytnie to wymyślono,co nie? Takie czakry szmakry To akurat było na modelu w podstawówce i nie jest niczym niezwykłym w układach grawitacyjnych Jak staniesz na środku ronda i będziesz się obracał, a Fajna Niunia będzie się obracać z taką samą prędkością, będziesz widział stale jej zadek
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A inne niunie podobnie się obracają wraz z ziemią.....?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A inne niunie podobnie się obracają wraz z ziemią.....? Inne już poza moją orbitą Teraz jedna mi tylko wiruje. No i mała satelitka
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To do kompletu przydałby się jakiś mały satelita (syn-księżyc),aby wirował wraz z ziemią Tak mówią... Ja jeszcze nie wiem
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeszcze? Czyli dzieje się
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeszcze? Czyli dzieje się Oczywiście częste treningi "walki z cieniem" są w menu Nie wiem, czy chcę mieć drugie dziecko, to co. A tutaj musi być 100% pewności
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A co prawdziwy facet może o tym wiedzieć. Wystarczy po prostu akceptacja i... DO roboty- PLUmciu. To jest rzeczywiście ciekawe, dlaczego księżyc jest ciągle zwrócony do nas tą samą stroną... Po prostu, czas obrotu Ksiezyca wokół własnej osi równa się dokładnie czasowi jego obrotu wokół Ziemi! Sprytnie to wymyślono,co nie? Takie czakry szmakry To akurat było na modelu w podstawówce i nie jest niczym niezwykłym w układach grawitacyjnych Jak staniesz na środku ronda i będziesz się obracał, a Fajna Niunia będzie się obracać z taką samą prędkością, będziesz widział stale jej zadek To zależy od... tego... no... ufff... od osi obrotu zależy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W "Tajemnicach Pisma Swietego" jest duzo o tym. Wlasnie koncze, swietna ksiazka wieloktortnego uzytku. Nie wiem jak mogla cie zanudzic. Jeden lubi brunetki, inny blondynki, a trzeci rude Troche mnie martwi ten twoj brak zapalu i zaangazowania... Ta ksiazka jest fascynujaca choc podchodzilem do niej z uprzedzeniami wyniklymi z tego w jaki sposob autor prezentowal swoje poglady na yt. Ale ja z reguly czytam wszystkie, nawet takie gdzie mozg okoniem staje podczas czytania.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
W "Tajemnicach Pisma Swietego" jest duzo o tym. Wlasnie koncze, swietna ksiazka wieloktortnego uzytku. Nie wiem jak mogla cie zanudzic. Jeden lubi brunetki, inny blondynki, a trzeci rude Troche mnie martwi ten twoj brak zapalu i zaangazowania... Ta ksiazka jest fascynujaca choc podchodzilem do niej z uprzedzeniami wyniklymi z tego w jaki sposob autor prezentowal swoje poglady na yt. Ale ja z reguly czytam wszystkie, nawet takie gdzie mozg okoniem staje podczas czytania. Bo jak mi kto podpadnie w pierwszym rozdziale, to zwykle zamykam książkę i nie wracam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|