Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1496630 razy)
|
administ
Go
|
Jesteśmy przygotowani do robienia zdjęć, bo będzie się ponoć pięknie prezentować nawet za dnia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oczywiście nie chcę straszyć kolejnym Potopem. W końcu Elohim obiecali nam, że już więcej żadnemu "ciału niebieskiemu" nie pozwolą dosięgnąć Ziemi. Na znak zgody postawili tecze a my ja wlasnie spalilismy....
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jesteśmy przygotowani do robienia zdjęć, bo będzie się ponoć pięknie prezentować nawet za dnia. Ponoć trochę ona rozczarowała naukowców, bo liczyli na większy błysk... Jak będzie przelatywać, to znowu zaprowadzi trzech szpiegów do jakiegoś Jezusa?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ale najpierw jakaś dziewica musi urodzić...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No ale najpierw jakaś dziewica musi urodzić... To akurat w dzisiejszych czasach łatwizna
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No ale najpierw jakaś dziewica musi urodzić... To akurat w dzisiejszych czasach łatwizna Czy ja wiem czy łatwizna? Dziewica z odzysku to tak. A taka prawdziwa? Masz przepis?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No ale najpierw jakaś dziewica musi urodzić... To akurat w dzisiejszych czasach łatwizna Czy ja wiem czy łatwizna? Dziewica z odzysku to tak. A taka prawdziwa? Masz przepis? Hymen jest perforowany dość mocno, więc można - z ostrożna
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O! A Admin się przygotował do obserwacji...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No ale najpierw jakaś dziewica musi urodzić... To akurat w dzisiejszych czasach łatwizna Czy ja wiem czy łatwizna? Dziewica z odzysku to tak. A taka prawdziwa? Masz przepis? Hymen jest perforowany dość mocno, więc można - z ostrożna Może.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O! A Admin się przygotował do obserwacji... I chyba dobrze robi. W ciągu ostatniej doby ISON zwiększyła swój blask 6-7 krotnie... Bawi się z nami w ciuciubabkę...
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Tylko Pawel sie ciagle myli, najpierw wyliczyl 12 potem 6, w kolejnej ksiazce bedzie to, ekstrapolujac - 3?
Najpierw nie liczył, dopiero potem postanowił się upewnić czy Biblia to potwierdzi, gdy się zliczy. A zliczyć to nie jest wcale łatwo. Zresztą w książce rozważał dwie daty - ok. 6 tys lat temu i około 12 tys lat temu. Wszystkie 53(?) filmy są ze sobą koherentne, nie ma w nich żadnych sprzeczności. Spójna historia. W "Księciu" też to co trzeba było sprostował. A wiesz coś o wpływie komety ISON na nas?
No ja to jestem zwolennikiem elektrokosmosu... takie tam bajki. Wszystko jest ze sobą powiązane. Jeśli mają nas pod "opieką" już od tak dawna, to raczej zrobią co w ich mocy, żebyśmy przetrwali jako gatunek. Myślę, że im zależy na tym. Ostatnio w TV leciało "Pojutrze". Brrr.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
"kuratela" - ładne słowo. "kosmiczna niepogoda" nazywana jest też "globalnym ociepleniem (czyli zlodowaceniem ) spowodowanym działalnością człowieka (CO2 i takie tam)".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tylko Pawel sie ciagle myli, najpierw wyliczyl 12 potem 6, w kolejnej ksiazce bedzie to, ekstrapolujac - 3?
Najpierw nie liczył, dopiero potem postanowił się upewnić czy Biblia to potwierdzi, gdy się zliczy. A zliczyć to nie jest wcale łatwo. Zresztą w książce rozważał dwie daty - ok. 6 tys lat temu i około 12 tys lat temu. Wszystkie 53(?) filmy są ze sobą koherentne, nie ma w nich żadnych sprzeczności. Spójna historia. W "Księciu" też to co trzeba było sprostował. Pisze on jakas ksiazke? W "Tajemnicach" cos sie zarzekal, ze o samym Dawidzie napisze. Z innej manki szkoda, ze tego "ksiecia" nie wydaje w PL, jezeli "tajemnice" sie tak swietnie sprzedaja to dziwne, ze rezygnuje z kolejnego potencjalnego hitu. Kabala wyszla w PL? Gdzies w tym temacie pisalem, zebys zapodal jakas ciekawa literature z tych rejonow jezeli mozesz.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ja najpierw cały Stary Testament "przeleciałem", co ciekawe też wolałem czytać Biblię na kompie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|