Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1496991 razy)
|
RafałS
|
Eee, niby temperaturka na styk, ale ilość, produkcja i niebezpieczeństwo obcowania... Jakieś obrazki tych przepałków mata?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Eee, niby temperaturka na styk, ale ilość, produkcja i niebezpieczeństwo obcowania... Jakieś obrazki tych przepałków mata? Czyli Kosmosi? Bo wątpliwości rozpatruje się na korzyść pozwanego. Ja w telefonie to mam tako przeglonadre, że ch...hej!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jest coś na rzeczy, ale dla odróżnienia się od młodszego Kolegi Rafała nie mam wątpliwości, ponieważ zagadnienie Lechiady na Wadaluzji z racji wyższej traktuję powierzchownie. Innymi słowy nie zamierzam iść w głąb- to zbyteczne. Z tego typu głębią historycznych dociekań obcowałem, kiedy tylko przestałem targać czajniki, a zacząłem samodzielnie chodzić. To co z tego, że nieświadomie! Mój trop jest inaczej podejmowany, a oparcie znajduje chociażby w Twojej wiedzy o strachach i nie tylko Twojej. Informacji, zdawać by się mogło pobieżnych, dostarczają mi zdawkowe opisy dosyć przypadkowych ludzi, w tym chociażby na Litwie chowanego(oszmiańskiego niedźwiedzia) i mojego ulubionego Autora w jednej osobie. Inny przypadek to osoba niejakiego Freuda, a raczej informacje zawarte w notce biograficznej jego przodków- bez wartości historycznej, bo nie poparta jest faktami. Nie mam żadnych obarczeń w tym zakresie, więc myśl podróżuje bez przeszkód, czyli o g r a n i c z e ń. Pow. dot. "No proszę cię ..." Nie zaskoczę Cię, ponieważ wiesz co napiszę, bowiem napiszę, kierując się jedynie instynktem. O! Ale najpierw... pytanie retorycznie. Dlaczego propagujesz wśród kobiet, aby korzystały z czegoś, czego nie posiadały, nie posiadają i nie będą posiadały, ha?!? Skoro retoryczne, to nie wiem o so cho Dyplomacji z pewnością gdzieś bezustannie uczą, ale nadal nie wiem gdzie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Czyli Kosmosi? ... Kosmosi kosmosi! Na dzień dzisiejszy można odnotować: RafałS twierdzi że tu niezłe kosmitkowo było.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ad. "twierdzi". Nie mam wątpliwości. Ad. "było". Mam. Ad. "ogólnego kpienia". Nadinterpretacja i przewrażliwienie. Ad. "...". Jak tobie pościelą, tak im ich Panie Boże pobłogosław.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... Nie mam wątpliwości. Ad. "było". Mam. ... A jużci - być może.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ad. "twierdzi". Nie mam wątpliwości. Ad. "było". Mam. Ad. "ogólnego kpienia". Nadinterpretacja i przewrażliwienie. Ad. "...". Jak tobie pościelą, tak im ich Panie Boże pobłogosław. Ale Ty sztywny jesteś, jak były wojskowy w zamrażalniku Tu o ciekawość chodzi. Jak dzieci odwijają Wielkanocnego Zajączka z pazłotka...widziałeś? No stary!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Nie mam wątpliwości. Ad. "było". Mam. ... A jużci - być może. Uzasadnię z czego to wynika, że mam wątpliwości. Użyty przez Ciebie "Kant" w zupełnie innym zagadnieniu skłania mnie do refleksji o pewnych "niszach" i ich związku z tytułowym akcentem tego wątku. Ale to nie jest jeszcze całość moich wątpliwości, dotyczących wyrazu "było". (Być może usiłuję uchwycić coś w całości, ale to temat do innych kpin z tego chwytu. )
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No, kubistów też kosmosi odwiedzali
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A bo to u nas mało grobów wielkich ludzi, w których nie ma ciał?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Cenotaf się to nazywa i to miejsce pamięci zmarłego bez jego ciała.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jacy zapobegliwi ci egiptolodzy A inskrypcji na scianach tez zapomnieli wyryc? Oczywiscie oprocz Sakkara
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jacy zapobegliwi ci egiptolodzy A inskrypcji na scianach tez zapomnieli wyryc? Oczywiscie oprocz Sakkara Ciągle uważasz, że Twoja logika jest jedyną obowiązującą w czasie i przestrzeni
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No coz...grunt to w ogole miec logike
|
|