Autor
|
Wątek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1496932 razy)
|
Gavroche
|
No coz...grunt to w ogole miec logike W takich razach lepiej jednak przyjÄ
Ä postawÄ agnostycznÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Slaba erystyka jakby to powiedzial JW 2+2 to 5? oczywiscie, bo ty "CiÄ
gle uwaĹźasz, Ĺźe Twoja logika jest jedynÄ
obowiÄ
zujÄ
cÄ
w czasie i przestrzeni" grawitacja nie istnieje? jasne, bo ty "CiÄ
gle uwaĹźasz, Ĺźe Twoja logika jest jedynÄ
obowiÄ
zujÄ
cÄ
w czasie i przestrzeni" etc ble ble ble mowisz "nie wiem jak bylo ale na pewno nie tak, bo logika nie istnieje" nuda panie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Logika jest jedna, niezaleznie od wszystkiego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Stanem zas przeciwnym jej jej kompletny brak. Stonehenge - grobowiec. Piramida - grobowiec. Kamienna budowla (dwie na przeciwleglych krancach ziemi) gdzie w dzien przesilenia (wiosennego, zimowego) w poludnie wpada promien slonca przez otwor wielkosci pilki futbolowej - grobowiec. Ktos tu ma grobowcomanie i raczej to nie byly "prymitywy" sprzed paru tysiecy lat. To nie wiedza ale wiara, tylko taka nakowa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Czyli nie wiesz jak byĹo, ale na pewno nie tak? Ale nudzisz, przyjacielu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja nudze? To nie ja klepie jak katarynka Szukam i mysle a nie biore na slowo nielogiczne i idiotyczne teorie dopasowane na sile Uwierz mi, ze wielokrotnie takie rzeczy rozkminialismy np na mechanice na studiach Wiara to najlepsze slowo na okreslenie takiej "nauki". Oczywiscie zmiana paradygmatu Kuhna sie klania.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja nudze? To nie ja klepie jak katarynka Szukam i mysle a nie biore na slowo nielogiczne i idiotyczne teorie dopasowane na sile Uwierz mi, ze wielokrotnie takie rzeczy rozkminialismy np na mechanice na studiach Wiara to najlepsze slowo na okreslenie takiej "nauki". Oczywiscie zmiana paradygmatu Kuhna sie klania. Daj juĹź spokĂłj, katarynko
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten paradygmat Kuhna moĹźna o filozofiÄ Kanta rozbiÄ...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Laos/pole wielkich kamiennych naczyĹ - grobowce. Nekrofilia stosowana.Â
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Agronekrokultura
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Gość
|
Solidny fundament pod reinkarnacyjne mrzonki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeden z komentarzy: ObejrzaĹem msze palmowÄ
z 13-4-2014 i stwierdzam Ĺźe artykóŠjest wyssany z palca. Lepiej dla wszyskich Ĺźeby nie byĹo takich kĹamliwych artykuĹĂłw.Pozadrawiam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
TeĹź czytaĹam komentarze i nie wiem kto tutaj prawdÄ mĂłwi, a kto kĹamie. Jednak na wielu stronach internetowych tÄ
wiadomoĹÄ podajÄ
...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
TeĹź czytaĹam komentarze i nie wiem kto tutaj prawdÄ mĂłwi, a kto kĹamie. Jednak na wielu stronach internetowych tÄ
wiadomoĹÄ podajÄ
...
PiramidÄ Ĺźywienia teĹź
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS