Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1504001 razy)
|
Radzio
Go
|
Wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiadomo. Nic podobnego, kontrolujesz jeden czy dwa parametry środowiska, a jużeś panisko?! No proszę Cię
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja nie mam i póki nie zobaczę, że mam, to ...to wtedy juz bedzie za pozno na "nauke"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie mam i póki nie zobaczę, że mam, to ...to wtedy juz bedzie za pozno na "nauke" Jak na razie to nikt nie wie kiedy jest "za późno", ani co robić, by nigdy nie było "za późno". A bycie gotowym "na każdą ewentualność" wysyła szybciutko na kurację do czubków
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja nie mam i póki nie zobaczę, że mam, to ...to wtedy juz bedzie za pozno na "nauke" Jak na razie to nikt nie wie kiedy jest "za późno", ani co robić, by nigdy nie było "za późno". Za pozno jest z reguly wtedy, kiedy jest juz za pozno A bycie gotowym "na każdą ewentualność" wysyła szybciutko na kurację do czubków Ej, no nie sprowadzaj wszystkiego do Adasia i jego wesolej gromadki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie mam i póki nie zobaczę, że mam, to ...to wtedy juz bedzie za pozno na "nauke" Jak na razie to nikt nie wie kiedy jest "za późno", ani co robić, by nigdy nie było "za późno". Za pozno jest z reguly wtedy, kiedy jest juz za pozno A bycie gotowym "na każdą ewentualność" wysyła szybciutko na kurację do czubków Ej, no nie sprowadzaj wszystkiego do Adasia i jego wesolej gromadki Czyli kiedy dokładnie mamy raka? :lol Kiedy mamy gen, jak Angelina, kiedy wyjdzie w badaniach, czy kiedy zaczyna przeszkadzać pod pachą? I jak się przed nim uchronić? Bo inaczej to czcze gadanie, brak logiki i wiara, których to elementów nie lubisz i nie używasz
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja nie mam i póki nie zobaczę, że mam, to ...to wtedy juz bedzie za pozno na "nauke" Jak na razie to nikt nie wie kiedy jest "za późno", ani co robić, by nigdy nie było "za późno". Za pozno jest z reguly wtedy, kiedy jest juz za pozno A bycie gotowym "na każdą ewentualność" wysyła szybciutko na kurację do czubków Ej, no nie sprowadzaj wszystkiego do Adasia i jego wesolej gromadki Czyli kiedy dokładnie mamy raka? :lol Kiedy mamy gen, jak Angelina, kiedy wyjdzie w badaniach, czy kiedy zaczyna przeszkadzać pod pachą? I jak się przed nim uchronić? Bo inaczej to czcze gadanie, brak logiki i wiara, których to elementów nie lubisz i nie używasz Zyon. "Jeżeli coś wiesz, to zacznij Ty wreszcie merytorycznie pisać", a nie- ludziom poważnym wszak- o logice i z każdym dniem traconej, wybetonowanej wierze jak szaman jaki mamroczesz. O!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Słonie, nosorożce i hipopotamy to też ściema!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A żółwie, takie na przykład z Galapagos?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A żółwie, takie na przykład z Galapagos? I legwany. Ściema, wp... mięso i suplementują B12
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ta ksiazka "Klucz do DNA" bardzo ciekawa, potwierdza tylko, ze nie wyewoluowalismy naturalnie. Ostatnio u dziewczyn na DD, wyczytalem, ze metoda Silvy nie jest stworzona dla ludzi. W tym "smieciowym" cos jednak jest. Na razie jest smieciowe, bo nie wiedza co z nim zrobic.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ta ksiazka "Klucz do DNA" bardzo ciekawa, potwierdza tylko, ze nie wyewoluowalismy naturalnie. Ostatnio u dziewczyn na DD, wyczytalem, ze metoda Silvy nie jest stworzona dla ludzi. W tym "smieciowym" cos jednak jest. Na razie jest smieciowe, bo nie wiedza co z nim zrobic.
Wiadomo Silva był Kosmosiem? Oczywiście, że wiedzą, tylko nie mówią, bo to Globalny Śmieciowy Spisek, segregacja śmieci już się zaczęła
|
|
|
|
|
|
|
|
|