Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1497132 razy)
|
Blackend
|
Ale komplikują proste zagadnienia. Jak świat światem bogaci rządzili biednymi; raz udaje im się to dłużej, a raz krócej. Jeszcze może powiedzą, że I sekretarze PZPR, to też ufoki, to już będzie lepsze jak MIŚ Barei.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Lubię takie przykłady, które są przystępnie podane dla przeciętnego laika. Jak jestem w Empiku i wpadnie mi do rąk Focus, to zawsze kupię właśnie z tego powodu.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
nie klikam w zadne podejrzane linki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Jeszcze może powiedzą, że I sekretarze PZPR, to też ufoki, to już będzie lepsze jak MIŚ Barei. No wiecie, jeśli Biblia i inne święte księgi nie są jedynie opowiadaniami fantasy i tysiące lat temu na Ziemi jacyś "bogowie" pomyśleli: "stwórzmy sobie 'człowieka' na obraz i podobieństwo nasze", to nie sądzę, ażeby przestali się nami interesować i zostawili nas tu samopas z przekonaniem: "niech się sami wychowują na ludzi". Myślę, że to oni kształtują naszą mentalność. Jedną z takich ostatnich i głośniejszych "odkryć" może być tak zwana "filozofia gender", która ma nas pewnie skłonić do refleksji, zadawania pytań i badania tematu. Osobiście podoba mi się ten cały "trend", bowiem ostatecznie, może za 100 lat, a może szybciej, zaowocuje to wymarciem osobników niepożądanych pokroju np. tzw. kiboli "świętujących" po, a czasem nawet i przed meczem.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Albo raczej nie osobników a osobowości niepożądanych... patologicznych.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Tak czy inaczej, jeszcze przez *hohohohoho* ta planeta będzie nadawała się do zamieszkania. A nawet potem, gdy słońce przygaśnie z pomocą wulkanów i tzw. "efektu cieplarnianego"... tylko "noc" by tu wyłącznie była na niebie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nic na ten temat jeszcze nie wiem, ale bawi mnie tłumaczenie ludzkiej chciwości siłami pozaziemskimi niezależnymi od nas. W ten sposób mafia bankstersko-polityczna w najlepsze będzie dalej strzyc ogłupione społeczeństwa, bo w razie czego to nie ich wina, to "zielone ludziki" np. Putina.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tak, jakis bogaty facet wydaje kupe forsy zeby to poodkrywac. Wyszla tam tez swietna ksiazka, niestety u nas jeszcze niedostepna.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Są tacy, co wiedzą, ale nie powiedzą,...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I niech to zostawią dla siebie, bo to i tak marność...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Piramidy w Bośni? Mogą być ale to już oklepane . Ja proponuję piramidy na Krymie i nie jedną, nie dwie a 37 czy ile ich tam naliczyli.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na Krymie to co innego, bo były tam "zielone ludziki" i niejeden ich widział, nawet są zdjęcia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|