Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1497272 razy)
|
Zyon
|
Mówiłem już Ci, mitomańska cioto, ażebyś tak samo mocny w ubliżaniu mi był stojąc przede mną. Mowisz, ze powinienem sie bac anokrektykow o wadze koguta? Co moga mi zrobic? Moze potraktowac jakas straszna apka ze smartfona? Sam nie wiem....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ciekawe po ktorej stronie stanie Anal * anakin jest albo na przodzie z interesem w Twoich ustach, albo za Tobą z interesem w Twojej dupie. To chyba oczywiste. ^^ Jak zwykle nie przemyślałeś implikacji tego co napisałeś
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Anasiu dlaczego sie tak wsciekasz? Mitomańska pipeczka fantazjująca na swój temat i lansująca się na herosa tak na mnie działa. Biedaku, nawet na jedzenie nie masz... Same kawy w masłem przez cały dzień. 2 tygodnie zbierasz kasę, by w trzecim mieć za co pochlać przez weekend. O czym tu pisać? Pewnie dlatego taki przywiązany jesteś do starych gratów... czy to telefon czy auto...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ciesz się z tych obiadków u mamusi, bo inaczej byłoby krucho z Tobą...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Anasiu, ale ja nie fantazjowalem na twoj temat, to raczej ty dales upust swoim fantazjom (twoja dziewczyna popielniczka wie?) Zapytalem tylko, ze to ciekawe po ktorej stronie bys stanal jako wielki oredownik postepu. Zupelnie nie rozumiem skad u ciebie taka agresja Martwie sie, ze moze to przez sklad diety? A poza tym to jak zwykle masz racje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Ciekawe po ktorej stronie stanie Anal To zależy czy zdąży sobie zgrać mózg na jakiegoś surogata przed wojną Ja mysle, ze na pewno to zrobil, odpowiednia apka i po sprawie Taki fajna rozmowa sie kleila ale musial przyjsc troll i go zaspamowac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Anasiu, ale ja nie fantazjowalem na twoj temat
Mitomańska pipeczka fantazjująca na swój temat
Goliacie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciekawe po ktorej stronie stanie Anal To zależy czy zdąży sobie zgrać mózg na jakiegoś surogata przed wojną Ja mysle, ze na pewno to zrobil, odpowiednia apka i po sprawie Taki fajna rozmowa sie kleila ale musial przyjsc troll i go zaspamowac Co cię nie zabije, to cię wzmocni...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Anasiu, ale ja nie fantazjowalem na twoj temat
Mitomańska pipeczka fantazjująca na swój temat
Goliacie. No wlasnie Wiec dlaczego tak sie ciagle bulwersujesz? Wyjasnij to dlaczego tak reagujesz na moje fantazje na mij wlasny temat
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
To raczej do tematu "geny" i takie tam @Coraz wiecej ksiazek o genach i coraz wieksza kolejka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Infra ogolnie fajna stronka, tak jak Listy z sadu, ktorej wczesniej nie znalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale doskonałe zdjęcia robią, co? Aż strach pomyśleć, jaką technologią dysponuje wojsko...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Taką technologią, że ostatnio amerykańce się pogubili i wylądowali na wiejskim polu języka zaciągnąć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taką technologią, że ostatnio amerykańce się pogubili i wylądowali na wiejskim polu języka zaciągnąć. Potem mówią, że UFO robi wygnioty w zbożu, bo im wstyd...
|
|
|
|
|
|
|
|
|