Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1504277 razy)
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
odrealniony realista co jeszcze nigdy pod sobą grupy ludzi nie miał. "Nowe relacje międzyludzkie" Teraz "podwładnym" się służy, doświadczeniem i radą, konsultuje co robić by się rozwijać zawodowo i na koniec miesiąca odebrać kwitek. Jeśli nie rezonują to oznacza, że jest etap szukania najlepszej dla siebie drogi rozwoju i drogi poszukiwań się rozchodzą, przecież nie po to ludzie się spotykają, żeby się wzajemnie męczyć.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Trzeba brać przykład od smakoszy ośmiorniczek u Sowy jak się prawidłowo podwładnym służy, oni to mają opanowane do perfekcji.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Urzędnicy i politycy to przecież nawet nie podwładni, a słudzy narodu są, widać naród ich prawidłowo nie konsultuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Niektórzy mówią, że jest płaska. Gdyby tak obliczyć średnią krzywiznę Ziemi to mogłoby nawet wyjść, że jest wklęsła.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego statystyka i wyjmowanie z kontekstu to taka głupota.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale masz małą matryckę. Co do zaś obiektu, podejrzewam że to portret Maryii marsowej...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A może to ściema ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Może ,ale tak dużo kitu o tym kosmosie ,co lekarstw w aptece.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Złudzenie apteczne. Dobre! Witamy reklamy. Złudzenie apetyczne. Łudzenie apteczne. Łudzenie apetyczne. Żegnamy reklamy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Co dobre ,reklamy ,czy złudzenie?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na moje oko to Obcy z Nostromo, no wypisz wymaluj ten sam. Ale spoko, w razie czego Predator pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To dobrze,nie możemy sobie poradzić z emigrantami ,a jak jeszcze jakieś orły z marsa doskoczą ,to robić na nich to ja nie chcę
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakiś leniwy jesteś...
|
|