Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1498003 razy)
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie, takie kariery zbudowali i co teraz? Książka spotkała się ze sprzeciwem w środowisku naukowym. List protestacyjny podpisało już ponad 400 naukowców. - [Nauczyciel - red.] może pomyśleć, że to jest coś aktualnego, coś, co powinien używać na swoich lekcjach - wyjaśnił dr Szymon Drobniak, biolog ewolucyjny z Uniwersytetu Jagielońskiego.
- Poglądy profesora są kontrowersyjne. Mówi m.in. o potopie, wyznaje hipotezę młodej Ziemi, czyli pogląd mówiący o tym, że nasza planeta ma zaledwie kilkaset tysięcy lat - dodał Drabiniak. http://wiadomosci.onet.pl/kraj/maciej-giertych-znow-dal-o-sobie-znac-promuje-ksiazke-podwazajaca-ewolucje/np8dwh
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
I sensowny komentarz: J59L : Nie mam żadnych powodów by sympatyzować z obu panami Giertychami. Co do ewolucji to mam wątpliwości, ale nie o to mi chodzi. Proszę zwrócić uwagę na bardzo istotny fakt. Otóż 400 profesorów złożyło protest! A cóż to za profesorowie, którzy miast przedłożyć kontrargumenty , protestują? A gdyby Giertych otrzymał list popierający jego stanowisko podpisany przez 600 profesorów, to po czyjej stronie była by racja? Ustalanie praw natury przez głosowanie? Powiało głębokim peerelem. Panowie "profesorowie" czas na emeryturę i "do Syjamu".
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To teraz prawda będzie mogła powoli się wynurzać, jeżeli już "śmierć ze wstydu" tym profesorom nie grozi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jest nowe pokolenie i to jeszcze głupszych... Bo Diety Optymalnej od Adkinsa, czy innych niezbilansowanych niskowęglowodamówek nie potrafią odróżnić.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A, to tylko magistrowie farmacji nie profesorowie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To niemozliwe Przeciez ludzie sie wywodza od malp.....to z pewnoscia zrobilo to slynne brakujace ogniwo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Ciekawa technika. Wygląda jak odkrycie spray'u. Może czyjeś dzieci się bawiły. Pucu! Pucu! Chlastu! Chlastu! Nie mam rączek jedenastu...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tfu, tfu, tfu, ustami robili spray.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jarcow
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A propos jeszcze. Jest taka możliwość że proporcje łapek zmieniają się w zależności od ustawienia dłoni i kąta sprayowania.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli nie Reptilianie?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Możliwe że nie, możliwe że tak. Ale w tym przypadku byłbym ich tu nie mieszał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|