Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1495256 razy)
|
Waldek
Go
|
Trochę dziwne, że takiego wątku nie było na tym forum. W książkach Jana Kwaśniewskiego jest sporo nawiązań do kontrowersyjnych teorii Danikena czy Sithina. Mnie takie rzeczy fascynują od dawna, więc się pozytywnie zdziwiłem gdy przeczytałem o tym w " Diecie Optymalnej". Ludzie jako twór i eksperyment starożytnej obcej cywilizacji! Co o tym sądzicie? Pominęliście te wzmianki jako ekscentryzmy szalonego geniusza czy jednak zainteresowaliście się tematem?
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Ludzie jako twór i eksperyment starożytnej obcej cywilizacji! Co o tym sądzicie? Pominęliście te wzmianki jako ekscentryzmy szalonego geniusza czy jednak zainteresowaliście się tematem?
he he plankton wierzy w ewolucje więc z tematem kto przezorny woli nie wyjeżdżać
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
he he plankton wierzy w ewolucje więc z tematem kto przezorny woli nie wyjeżdżać
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Okazywanie pogardy innym jest żenujące, prawda ?
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
minimax
Go
|
Trochę dziwne, że takiego wątku nie było na tym forum. W książkach Jana Kwaśniewskiego jest sporo nawiązań do kontrowersyjnych teorii Danikena czy Sithina. Mnie takie rzeczy fascynują od dawna, więc się pozytywnie zdziwiłem gdy przeczytałem o tym w " Diecie Optymalnej". Ludzie jako twór i eksperyment starożytnej obcej cywilizacji! Co o tym sądzicie? Pominęliście te wzmianki jako ekscentryzmy szalonego geniusza czy jednak zainteresowaliście się tematem? Tak no to bardzo dziwne dla mnie, ze zakladasz taki watek na forum o diecie. A z ktorej sekty jestes?. Tu jest atidotum na twoje fascynacje: http://www.psychomanipulacja.pl/ i miejsce do pogadania dla podatnych.
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
[ Tak no to bardzo dziwne dla mnie, ze zakladasz taki watek na forum o diecie. A z ktorej sekty jestes?. Tu jest atidotum na twoje fascynacje: http://www.psychomanipulacja.pl/ i miejsce do pogadania dla podatnych. he najlepiej nie wychylać się wegusy już nieraz czepiali się tych kontrowersii najlepiej jak obowiązuje intelektualna "urawniłowka" tylko pytania bez odpowiedzi pozostają 1. skąd się nagle pojawiła na ziemi cywilizacja dysponująca technologią i wiedzą, której sie nie da odtworzyć 2. dlaczego gwałtownie zanikła 3. dlaczego "homo niewiadomo" nie dysponuje naturalną ochroną przed czynnikami środowiska w którym żyje, tak jak neandertalczyk
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Co o tym sądzicie? Waldusiu! sądzimy, że ideologia surowego jedzenia powoduje sekciarskie zapędy?. Trafiłem?
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
Wojtusiu! trafiłeś w temat jak łysy w kant okrągłego stołu Co ma "ideologia surowego jedzenia" do hipotez paleoastronautycznych poruszanych w książkach JK ??
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Waldusiu, i jedno, i drugie jest przeznaczone dla specyficznej grupy odbiorców. Takich tam intelektualistów chyba?.
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
Wojtusiu, nie byłbym tego taki pewny ale dzięki za opinię.
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Polecam się na przyszłość. A o wątkach mistycznych u dr Kwaśniewskiego, to było tu pisane nie raz . Chyba Slawek twierdzi, że te wątki są dla takich, co mogą sobie krzywdę zrobić stosując samodzielnie DO, a tak poczytają sobie o Bogach, kosmitach, maszynach jądrowych, albo zastosują 30g i zara im ochota na DO przechodzi . A Dr Kwaśniewski jest taki genialny w prostocie przekazu, choć i tak nie dla wszystkich!
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Polecam się na przyszłość. A o wątkach mistycznych u dr Kwaśniewskiego, to było tu pisane nie raz . Chyba Slawek twierdzi, że te wątki są dla takich, co mogą sobie krzywdę zrobić stosując samodzielnie DO, a tak poczytają sobie o Bogach, kosmitach, maszynach jądrowych, albo zastosują 30g i zara im ochota na DO przechodzi . A Dr Kwaśniewski jest taki genialny w prostocie przekazu, choć i tak nie dla wszystkich! suuuuuuuuuper i niech tak trzymaja ci,ktorym przyjdzie ochota na duchowy rotwoj,a reszty nie nalezy namiawiac
|
|
|
|
|
|
|
minimax
Go
|
Ja, racja temu Slawek, to widac jak na dloni!.
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
A o wątkach mistycznych u dr Kwaśniewskiego, to było tu pisane nie raz . Chyba Slawek twierdzi, że te wątki są dla takich, co mogą sobie krzywdę zrobić stosując samodzielnie DO, a tak poczytają sobie o Bogach, kosmitach, maszynach jądrowych (...) i zara im ochota na DO przechodzi Kto to jest Sławek? Może by tak zapytać nie Sławka a samego autora ? Już nie raz słyszałem, że gdyby nie paleoastronautyka to może by i "wykształcone środowisko naukowe" się zaiteresowało odkryciami JK. A tak "sam sobie zablokował drogę do nagród i dialogu z oficjalną medycyną". A mnie się wydaje, że JK jako człowiek bardzo oczytany po prostu się tym interesował i nigdy nie stawiał dialogu z oficjalną nauką na pierwszym miejscu, kojazył pewne wątki, nie mógł się powstrzymać przed dodaniem owych teorii do swych książek.
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
...gdyż uważał je za słuszne.
|