Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1498273 razy)
|
RafałS
|
Krystalizacja, krzem itd. Oczywiście było.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tu mi czołg jeździ ja ówcześni obcykali konstelacje, relacje między nimi, liczbę pi, ciąg fibonacciego i szereg innych wyrażeń matematycznych tylko po to żeby dobrze zboże zasiać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wątpię i nie wiadomo jak było, ale greccy mędrcy szkolili się u egipskich, a tamci u sumeryjskich, a tamci z kolei twierdzili, że ci co przed nimi byli, to były dopiero kozaki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zawsze się tak twierdzi. Przypisywanie starożytnym niezwykłych umiejętności to już prawie tradycja. I zawsze robimy to z pozycji post factum, czyli my znamy zagadnienie i uważamy, na podstawie jakichś przesłanek (kto to stwierdził, kiedy i gdzie?), że oni też je znali, bo używali. A moim zdaniem, to, że uważam by nie upuścić sobie kamienia na stopę, wcale nie oznacza znajomości teorii grawitacji. Albo jak wiem, że do krowy należy podprowadzić buhaja, nie oznacza, że znam genetykę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Być może wiele rzeczy by się wyjaśniło gdyby nie spalili biblioteki aleksandryjskiej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nieuwierzyliby gdyby to przeczytali. Ale to w poprzednich wiekach bo dziś nie czytają i tak.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś czerpie się "wiedzę" z netu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Być może wiele rzeczy by się wyjaśniło gdyby nie spalili biblioteki aleksandryjskiej. Może w Tajnych Archiwach w Bibliotece Watykańskiej coś jest ciekawego...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A jeszcze więcej w supertajnych i supersupertajnych.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlatego dalsze rozważania są konieczne
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
Szkoda ze Anakin sie nie wypowiada bo nudno troche xD on tam w NASA juz siedzi pewnie oczywiscie z wieloma teoriami sie z nim zgadzam
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Lord Vader ma inne rozrywki...
|