Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1498370 razy)
|
Blackend
|
Lepsze to niż donosy na sąsiada, bo nikt nie chce sobie wroga robić (poza pierwszosortowymi), a tak to siła wyższa prosto z nieba zauważyła i nic się nie poradzi tylko trzeba stare kalosze z pieca wyjąc.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mandat ponoć ze zdjęciem przychodzi: data, godzina... Jak z fotoradaru!
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tylko czekać aż z braku prac lekkich-łatwych-przyjemnych zawitają na grilla, np. u admina. Sezon rusztowania blisko.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I barrrrdzo dobrze. Jestem za zdrowym powietrzem. Spokojnie chcę mieszkanie wietrzyć (a nie wpuszczać dym z jakimiś tam dioksynami i innymi syf...ami...) Na spacerach wieczornych też chcę się dotleniać, a nie naćpać... Ludziska palą śmieciami bo kasy nie mają na ekologiczny opał . Nie martw sie, już nie długo powstaną z kolan i biedy nie będzie czuć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tylko czekać aż z braku prac lekkich-łatwych-przyjemnych zawitają na grilla, np. u admina. Sezon rusztowania blisko. A to pewne, że to się tak skończy.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to sprzed więcej niż dekady, to były inne czasy!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jasne, teraz jak wina to Ruskich, a jak szpiegują to Chińczycy, a jak łykać to garściami.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I barrrrdzo dobrze. Jestem za zdrowym powietrzem. Spokojnie chcę mieszkanie wietrzyć (a nie wpuszczać dym z jakimiś tam dioksynami i innymi syf...ami...) Na spacerach wieczornych też chcę się dotleniać, a nie naćpać... Ludziska palą śmieciami bo kasy nie mają na ekologiczny opał . Nie martw sie, już nie długo powstaną z kolan i biedy nie będzie czuć. Jarek, kilka osób napisało, że woli czyste powietrze, niż dym ze spalanych śmieci. Dlaczego czepiasz się złośliwie właśnie mnie? Czy ja Ciebie w jakiś sposób obraziłam? O co chodzi? Co Ciebie boli?
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale jest też dobra strona tego zjawiska, brak kultury zawsze jest wskazówką po której stronie stoi ZOMO, bo bardziej rozwojowo jest z kulturalnym zgubić niż z chulturalnym znaleźć.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Podstawowym dowodem na istnienie "UFO" jest fakt, że the ZOO się jeszcze nie wysadziło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|