Blackend
Gość
|
KaĹźdy inteligentny czĹowiek moĹźe sobie przeczytaÄ na http://dr-kwasniewski.pl/sklep/ : UWAGA! Oferta sklepu waĹźna do 30.09.2006r. Po tym terminie zamĂłwienia nie bÄdÄ
realizowane do odwoĹania. KaĹźdy inteligentny czĹowiek, ku wĹasnemu poĹźytkowi, potrafi skorzystaÄ z www.dr-kwasniewski.pl . I o to chodzi! no ja niestety zaliczam sie do tej drugiej grupy (nieinteligentnych) wg Twojej klasyfikacji zgubiĹa mnie nawigacja z prawej strony menu cóş, ale pracuje nad sobÄ
nieustannie
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...Obawiam siÄ Jurku, Ĺźe Ĺşle mnie zrozumiaĹeĹ...
Obawiam sie, ze Jurek zrozumial Ciebie tak jak to " sprecyzowalas" w swoim poscie Moze lepiej wyrazaj sie bardziej precyzyjnie Pozdrawiam serdecznie Pania Doktor!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...Grizzly znany jest ze swojej ,delikatnie mĂłwiÄ
c, zĹoĹliwoĹci i dobitnoĹci w wypowiedziach. Wyszukuje gdzie i komu dogryĹşÄ. Tym razem padĹo na Ciebie i ĹťO...
Tutaj rowniez " mijasz sie z prawda" Ja rowniez " slodze" Co masz na mysli piszac " padlo na Ciebie i ZO"? Ja pisze przecie o " niepowodzeniach" w stosowaniu DO a nie o Jurku(personalnie).!!! Dziwie sie rowniez, ze nie potrafisz rozrozniac terminu ZO i DO Bea561 czy to objawy nowego syndromu: "ostrej szkodliwosci glukozy w glukozie"?
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Gość
|
Najbardziej poĹźyteczna lektura -poczytaÄ siebie. To sprowadza na ziemie :shock:kaĹźdego kto mysli Ĺźe wie wszystko
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...Najbardziej poĹźyteczna lektura -poczytaÄ siebie. To sprowadza na ziemie :shock:kaĹźdego kto mysli Ĺźe wie wszystko ... No, ja sie domyslam, ze jak ktos ma takie duze powazanie w " narodzie" gdzie miejscowa " antyjelita" bije poklony dla Medrca, to odrobina autorefleksji, musi zadzialac pozytywnie Ale czy zawsze?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Ĺwietnie,Ĺźe moĹźna sobie posĹuchaÄ Dzieki!!!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
No popa, przypeĹzĹo i ... zdechĹo. ... I nie bÄdzie przeproĹ!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A to wina TVN, Ĺźe siÄ link nie otwiera.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|