Autor
|
Wtek: Fakty w Ciechocinku (Przeczytany 44273 razy)
|
grizzly
Go
|
...ale może ktoś z czytających wątek, skojarzy i przypomni sobie że taki reportaż też oglądał. ... Zbynek to juz "archaiczne" czasy Po co uskuteczniac takie " wykopaliska" Teraz idzie " nowe" czyli czas na filmy z udzialem Pana mgr. inż. Tomasza Kwaśniewskiego
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Grizzly miałbym zamienić spokojne, wspaniałe życie na publiczną poniewierkę . No taki nieroztropny to ja nie jestem!.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Grizzly miałbym zamienić spokojne, wspaniałe życie na publiczną poniewierkę . No taki nieroztropny to ja nie jestem!. I tak sie od tego nie wymigasz Drogi Adminie
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Grizzly miałbym zamienić spokojne, wspaniałe życie na publiczną poniewierkę . No taki nieroztropny to ja nie jestem!. I tak sie od tego nie wymigasz Drogi Adminie Grizzly aż sie prosi Admina między wierszami o jakąś małą rolę,choćby drugoplanową PS.Pamiętaj o mnie grizzly,jak już ją dostaniesz
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Grizzly miałbym zamienić spokojne, wspaniałe życie na publiczną poniewierkę . No taki nieroztropny to ja nie jestem!. I tak sie od tego nie wymigasz Drogi Adminie Grizzly aż sie prosi Admina między wierszami o jakąś małą rolę,choćby drugoplanową PS.Pamiętaj o mnie grizzly,jak już ją dostaniesz Edytko Grizli już znalazł swoje miejsce i Admina tylko nie na tym forum, tam już gra pierwsze skrzypce wydaje mi sie że doskonale rozumieją się nawzajem
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
W archiwum strony OSBO, którą prowadziłem jest wszystko ... Całe archiwum (w tym filmy) będzie sukcesywnie pojawiać się na www.optymalni.org.pl - zainteresowanych zapraszam więc na serwis OSBO .
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Pamiętaj o mnie grizzly,jak już ją dostaniesz ... Edyta mozesz byc calkowicie pewna i spokojna
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Edytko Grizli już znalazł swoje miejsce i Admina tylko nie na tym forum, tam już gra pierwsze skrzypce wydaje mi sie że doskonale rozumieją się nawzajem ... Jurek, Jurek, jak Ci nie wstyd? Ty zazdrosny donosicielu, TY
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
...Edytko Grizli już znalazł swoje miejsce i Admina tylko nie na tym forum, tam już gra pierwsze skrzypce wydaje mi sie że doskonale rozumieją się nawzajem ... Jurek, Jurek, jak Ci nie wstyd? Ty zazdrosny donosicielu, TY Grizli ja i zazdrośc -To jakaś paranoja ,czego niby miałbym Tobie zazdrościc Czyżby tego że wykorzstujesz do swoich niecnych celów moja chorobe Ja mam 63 lata jak dobrze wiesz moja przygoda z DO rozpoczęła sie gdy byłem juz jedna nogą na tamtym świecie Od tamtego czasu Własnie po zastosowaniu D.O. żyje, a to że z Tobą dzisiaj po siedmiu latach DO piszę i to w internecie ,to też chyba jest ewenement.Jestem w bardzo ciężkim stanie ,może aby pobudzić Twój intelekt przypomnę,że każdy z nas nie wie co go czeka,ja jednak znam bardzo dobrze etiologię mojej choroby,i znam stan swoich płuc.Nigdzie nie pisalem że oczekuje na DO życia wiecznego ,ale życzę Tobie dobrze i abyś po osiągnięciu moich lat nie musiał dopiero wtedy zmieniać zdania,bo niestety wtedy jest już za póżno Wykazałeś się wielką odwagą pisac na tym forum a jednocześnie wystawiać opinię D.O na moim przykładzie na innym forum.dla zainteresowanych twórczości Grizlego podaje stronę i temat osądcie sami,ja narazie nie zabieram tam głosu w wlasnej obronie ,ale czekam na jego dalszą Twórczość a to jest strona z tym twórczym tematem: http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=15520
|
|
|
|
|
|
|
bea561
Go
|
Chciałeś Jurku zostać na tamtym forum moderatorem nowego działu o Diecie Optymalnej. Tym prostym posunięciem Cię wykurzyli. Chwyt mało elegancki, ale skuteczny.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Tomku! Jak to wyglada w Polsce z punktu prawnego? Czy takie cos nie jest prawnie zabronione?. Na innych forum (nie polskich) takie rzeczy sa niedopuszczalne.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
kangur! mnie w niczym nie obrażają takie bzdety, tym bardziej Tatę!. Zaprzeczanie zaś kłamstwom nic nie daje!. Każdy inteligentny człowiek może sobie przeczytać na http://dr-kwasniewski.pl/sklep/ : UWAGA! Oferta sklepu ważna do 30.09.2006r. Po tym terminie zamówienia nie będą realizowane do odwołania. Każdy inteligentny człowiek, ku własnemu pożytkowi, potrafi skorzystać z www.dr-kwasniewski.pl . I o to chodzi!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Chciałeś Jurku zostać na tamtym forum moderatorem nowego działu o Diecie Optymalnej. Tym prostym posunięciem Cię wykurzyli. Chwyt mało elegancki, ale skuteczny...
Jak milo Bea561, czytac znowu " tresciwe" posty Szczegolnie zachwycaja mnie jednak wnioski Czy naprawde uwazasz, ze w " wykurzaniu" Jurka mialby ktokolwiek jakis interes??? Jest wlasciwie przeciwnie , Jurek jest zawsze mile widziana osoba, wszedzie tam gdzie sie pojawi. Czego niestety nie mozna powiedziec o wszystkich Co do skutecznosci i elegancji , to czy Ty zawsze musisz wyszukiwac "ostrej szkodliwosci glukozy w glukozie"!?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...A TWO (Tajny Współpracownik Optymalnych) pseudonim - marcinnx@interia.pl - sedreczne dzięki za doskonałe, bezinteresowne propagowanie Diety Optymalnej!. ... Moja "niedzwiedzia" intuicja podpowiada, ze za marcinnx@interia.pl moze kryc sie nasz milusinski Matti, ktory ma wlasnie " ostra faze"
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Chciałeś Jurku zostać na tamtym forum moderatorem nowego działu o Diecie Optymalnej. Tym prostym posunięciem Cię wykurzyli. Chwyt mało elegancki, ale skuteczny.
Bea561 Potwierdzam ze chciałem na tamtym forum otrzymać dział o Diecie Optymalnej,i w dalszym ciągu uważam ze taki dział powinien tam powstać,a to dlatego że wiele osób tam TEŻ kieruje swoje pytania odnośnie DO. Moje polemiki z Adminem forum dobradieta,wykazały w pełni dlaczego P.Witold Jarmołowicz uważa że pomimo iż DO jest też dietą niskowęglowodanową,a o tym jest tamte forum,nie otrzymałem zezwolenia na otworzenie osobnego działu o DO,co pozwoliło by na przeniesienie i polemik i odpowiedzi dotyczących DO do jednego działu ,w innym przypadku jest jak jest, tam każdy temat kończy się krytyka DO. Powiedz dlaczego niby mówisz że otrzymałem to co chciałem,wręcz przeciwnie,uważam że polemika jest również nauka i ja się nie boje krytyki,ale tej rzetelnej i prawdziwej,a nie ze ktoś mówi ze proporcje w DO. 1:2,5-3,5 są zabójstwem do ich stosowania,a lekarstwem na to jest np, formuła 4es.Bardziej zrozumiała jest dla mnie idea żywienia na surowo ,bo w swoich założeniach nie odbiega daleko od DO, Tylko odwaga w zastosowaniu żywności nie przetworzonej .(surowej) Myślę że Admin zrozumie swój błąd i kiedyś pozwoli na taki dział,a ze ja mogę nie dac rady z jego prowadzeniem-nie ma obawy zanim żyje opowiem na każde pytanie jakie tam mi zadają,a jak ewentualnie nie będę znał odpowiedzi potrafię skierować osobę potrzebująca do odpowiednich fątków nie koniecznie z tamtego forum.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
.......jezeli,to ten sam Marcin,ktory zaczynal od surowych kosci ,ktore zapijal wywarem z bylicy,to juz nic nie rozumiem. :?Czyzby az tak sie zmienil???? Oczywiscie gratuluje Marcinowi.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
.......jezeli,to ten sam Marcin,ktory zaczynal od surowych kosci ,ktore zapijal wywarem z bylicy,to juz nic nie rozumiem. :?Czyzby az tak sie zmienil???? Oczywiscie gratuluje Marcinowi. On jezeli się nie mylę prowadził jeszcze swoje własne forum "szczęśliwa strona" które pomimo duzego zainteresowania znikło i juz się nie pojawi,bo te duże zainteresowanie było spowodowane ciekawymi dla młodzieży seks fotkami, które teraz ktoś tez próbuje przemycac na te forum ,ale widac Admin czuwa i w czas usówa bo nie mają one nic z DO.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Jestem w bardzo ciężkim stanie...
Troche przesadzasz! Pewnie jestes ciekawy dlaczego tak uwazam? Ano dlatego, ze ciagle masz szanse na znaczna poprawe swojego stanu zdrowia. Natomiast niewatpliwie z powodu " niekontrolowanych procedur" czego " namacalnym dowodem" byla odma, doprowadziles do widocznego pogorszenie twojego stanu zdrowia. Slonce jednak dla Ciebie swieci, dlatego, ze jeszcze nie jest za pozno na " korekcje" twoich " niekontrolowanych procedur" co z duzym prawdopodobienstwem moze doprowadzic do spektakularnej poprawy. Wszystko oczywiscie jest w twoich rekach(rozumie) i zalezy od tego kto, jak i kiedy poda Tobie silna " pomocna dlon" W tym nie ma zadnej magii, to po prostu "real"
|
|
|
|
|
|
|
bea561
Go
|
Obawiam się Jurku, że źle mnie zrozumiałeś. Powiedz dlaczego niby mówisz że otrzymałem to co chciałem.
Nie to miałam na myśli. Forum "DobraDieta" pana Jarmołowicza jest samo w sobie krytyką ŻO. Wg tego pana, wśród diet niskowęglowodanowych nie ma miejsca na ŻO, które wg niego jest szkodliwe. Może być każda inna forma niskowęglowodanówki, byle nie ŻO. Podziwiam Jurku Twoją wytrwałość w propagowaniu ŻO na tamtym forum. Grizzly znany jest ze swojej ,delikatnie mówiąc, złośliwości i dobitności w wypowiedziach. Wyszukuje gdzie i komu dogryźć. Tym razem padło na Ciebie i ŻO. Czy był to zbieg okoliczności czy celowy zabieg? Nie wiem. Ps. Pozdrawiam i życzę wytrwałości i powodzenia w propagowaniu ŻO.
|
|
|
|
|
|
|
|
|