lekarka
Go
|
Chodziło mi o Teresę Szczepanek nie o Teresę Stachurską .
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
A mnie chodziło o panią Teresę Stachurską a nie Szczepanek i nie o macę a o rotację mlecznych. Na szczęście ja też boczku się nie boję. Teoria pani Ewy , że jeśli coś się nie lubi to prawdopodonie będzie uczulenie , sprawdziła się w moim przypadku. Jajek za bardzo nie lubiłam a jak jadłam ich coraz więcej to jajecznicy nie znosiłam. Za nabiałem, prócz tłustego twarogu też nie przepadam. Boczek lubię zawsze ,naszczęście, bo tylko on mi został . Ciekawe tylko, czy te jaja kiedyś będę mogła jeść?
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Afmfo--z jajek mozna wyczarowac 1000+ 1 potraw, wiec czaruj, a na pewno z czasem je polubisz.
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Afmfo--z jajek mozna wyczarowac 1000+ 1 potraw, wiec czaruj, a na pewno z czasem je polubisz.
Hana- o to chodzi ,że dostałam od nich uczulenia i na razie STOP
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
A czy to czasem nie jest uczulenie od jajek "smakujacych na rybe"? Jajka kupowane w sklepie Real, Tesco czy tym podobnych placowkach nie nadaja sie do jedzenia!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Chodziło mi o Teresę Szczepanek nie o Teresę Stachurską . Teresy Szczepanek wyszukiwarka nie znajduje...
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Teoria pani Ewy , że jeśli coś się nie lubi to prawdopodonie będzie uczulenie Jajek za bardzo nie lubiłam a jak jadłam ich coraz więcej to jajecznicy nie znosiłam. Za nabiałem, prócz tłustego twarogu też nie przepadam. Boczek lubię zawsze ,naszczęście, bo tylko on mi został . Ciekawe tylko, czy te jaja kiedyś będę mogła jeść? To typowy objaw o którym powinni wiedzieć wszyscy alergolodzy. DOKLADNIE ZEBRANY WYWIAD POWODUJE BRAK POTRZEBY DALSZEJ DIAGNOSTYKI!!! Czekamy aż je polubisz i aż przestaną Ci szkodzić. Nie spiesz się . Słuchaj własnego organizmu. Boczek jest Ok . Będziesz. Nie śpiesz się. Kiedyś zacznij od połówki na twardo.
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Teresa Szczepanek to pani (chyba doradca optymalny), która - jak ją znałam 3 lata temu - doradzała codziennie jeść macę na DO celem uzupełnienia węglowodanów.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Za rady dziękuję i Pani Ewie i pani Teresie.
Czy Pani Teresa dalej poleca macę codziennie ... dla uzupelnienia weglowodanów? Więc brak nazwiska pani Szczepanek to komiczna pomyłka? Na stronie dr-kwasniewski osoba nazywająca się Szczepanek nie była cytowana, ani sama głosu nie zabierała, co stwierdziłam wg braku informacji w wyszukiwarce. Aż tu nagle... Czyżby brała mnie Pani za ową panią T.Szczepanek? . Może brała Pani moje nazwisko za pseudonim "artystyczny" tamtej pani? Powód dałam, czy co?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Więc brak nazwiska pani Szczepanek to komiczna pomyłka? Na stronie dr-kwasniewski osoba nazywająca się Szczepanek nie była cytowana, ani sama głosu nie zabierała, co stwierdziłam wg braku informacji w wyszukiwarce. Aż tu nagle... Czyżby brała mnie Pani za ową panią T.Szczepanek? . Może brała Pani moje nazwisko za pseudonim "artystyczny" tamtej pani? Powód dałam, czy co?
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Jak pomagac to - cacy , ale jak pomyłka to - be Przecież było sprostowanie. Znając tylu ludzi można sie pomylić.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Czyżby brała mnie Pani za ową panią T.Szczepanek?
Nie jesteś Teresą Szczepanek . Pomylilam się myslałam że jak chodzi Mu o Teresę to od razu Szczepanek (nie śledzilam dyskusji, dlatego wyszedł mój błąd).
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
Sylwiazłodzi czytając o tych okularach powiem Ci, że ja na przykład jestem uczulona na nikiel i nie mogę nosić żadnej biżuteriii typu kolczyki albo łańcuszek bo uszy zaraz mnie swędzą, ropieją, to samo na szyi swędzenie i krosty.
Ta reakcja wygaśnie jak znajdziez swój sposob właściwy twojemu organizmowi dobierania sobie tego co jesz. Pozdrawiam.Sylwia.
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
A mnie chodziło o panią Teresę Stachurską a nie Szczepanek i nie o macę a o rotację mlecznych. Na szczęście ja też boczku się nie boję. Teoria pani Ewy , że jeśli coś się nie lubi to prawdopodonie będzie uczulenie , sprawdziła się w moim przypadku. Jajek za bardzo nie lubiłam a jak jadłam ich coraz więcej to jajecznicy nie znosiłam. Za nabiałem, prócz tłustego twarogu też nie przepadam. Boczek lubię zawsze ,naszczęście, bo tylko on mi został . Ciekawe tylko, czy te jaja kiedyś będę mogła jeść? Zgadzam się. Nawet jak zaczynałam i próbowałam być na DO to żadna siła nie mogła mnie zmusic do jedzenia mlecznych. Nie jadłam ich nawet jak byłam mała bo wymiotowałam po zjedzeniu. Mama dawała mi butelkę jak spałam bo kiedyś wiadomo wszyscy pili mleko a jak byłam wczesniakiem 6 miesięcznym i w wieku 3 miesięcy ważyłam trochę ponad 1,5 kg to co mi miała dawać? Ale odkad mogłam sama wybierać nie jadłam. Nie chcesz to nie jedź. Moja wyobraznia też miała kiedyś "wolne". A teraz wiem,że dużo można wymyśleć bez mleka, bez cukru, pieczywa.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Zawsze znika uczulenie na nikiel na mojej wersji DO (z rotowanymi mlecznymi; choć zawsze polecam przejść najpierw przez klasyczną forme DO). Sylwia, jak syn toleruje poszczególne produkty mleczne? O które się prosi, a których nie zje?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Czy mam być powściągliwa,czy nie?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Czy mam być powściągliwa,czy nie? To zalezy czy bedziesz "cos z tego miala" czy nie???
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Czy mam być powściągliwa,czy nie? To zalezy czy bedziesz "cos z tego miala" czy nie??? Grizli czy Ty możesz nam wyznac co Ty masz z tego,że prawie w każdym poście piszesz o swoim materjaliżmie,i to samo radzisz każdemu Czyżby u Ciebie nie istniało juz coś takiego jak:Kolezeńska przysługa,pomoc bliżniemu. Czy Twoją domena jest prezysłowie:"Kochaj bliżniego swego aż spadnie koszula z niego"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Czy mam być powściągliwa,czy nie? To zalezy czy bedziesz "cos z tego miala" czy nie??? Czy ja coś chce? Niech pomyslę? Chyba nie..-.postanowiłam troche być powściągliwa,ale aż mnie korci skomentować pare postów
|
|
|
|
|
|
|
|