Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: zmęczenie??? (Przeczytany 5661 razy)
|
Ażur
Go
|
Mam pytanie... jakiego składnika w DO brakuje, jeżeli człowiek czuje się bardzo zmęczony? Jaki makroskładnik odpowiada za taki stan rzeczy ( oczywiście w DO ) węglowodan, czy tłuszcz? Jakie są max. granice ilości tłuszczu, białka i węglowodanów w gramach, żeby mówić, że jest to jeszcze dieta optymalna?
|
|
|
|
|
|
|
Ażur
Go
|
Mój kolega jest osobą, która bardzo dużo i ciężko pracuje fizycznie, jest na diecie optymalnej i zjada dziennie do 200g węglowodanów, 150g białka i ok 300g tłuszczu i twierdzi, że jest na diecie optymalnej??? Co o tym sądzicie?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Mój kolega jest osobą, która bardzo dużo i ciężko pracuje fizycznie, jest na diecie optymalnej i zjada dziennie do 200g węglowodanów, 150g białka i ok 300g tłuszczu i twierdzi, że jest na diecie optymalnej??? Co o tym sądzicie?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nieznajac Twojego kolegi ani wagi ani wzrostu, twierdze, ze nie ma zielonego pojecia co to jest ZO/DO, w kazdym badz razie to nie ta dieta optymalna!!!!! Byc moze Twoj kolega wymyslil nowa diete optymalna. Blackend ma racje, poczytaj, przeanalizuj i zrozum.
|
|
|
|
|
|
|
Ażur
Go
|
Dziękuję Wam Bardzo za pomoc. Linki, które mi podaliście i napisane w nich artykuły, wiele mi wyjaśniły. Jeszcze raz Bardzo Dziękuję, pozdrawiem
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
Mam pytanie... jakiego składnika w DO brakuje, jeżeli człowiek czuje się bardzo zmęczony? Jaki makroskładnik odpowiada za taki stan rzeczy ( oczywiście w DO ) węglowodan, czy tłuszcz? Jakie są max. granice ilości tłuszczu, białka i węglowodanów w gramach, żeby mówić, że jest to jeszcze dieta optymalna?
ja bym powiedzial ze ten brakujacy skladnik to urlop - w moim przypadku przynajmniej...
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|