Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: zywienie optymalne (Przeczytany 12010 razy)
|
Nicki
Go
|
witam, od 3 tygodni razem z rodzicami staramy się odzywiac optymalnie, i pewnie robimy coś niewłaściwie ponieważ wszyscy troje odczuwamy ból w okolicy wątroby( wyniki mamy wszyscy w normie)... czy mógłby mi ktoś podpowiedziec jaka moze byc tego przyczyna? za odpowiedzi z góry dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
witam, od 3 tygodni razem z rodzicami staramy się odzywiac optymalnie, i pewnie robimy coś niewłaściwie ponieważ wszyscy troje odczuwamy ból w okolicy wątroby( wyniki mamy wszyscy w normie)... czy mógłby mi ktoś podpowiedziec jaka moze byc tego przyczyna? za odpowiedzi z góry dziekuje
Przybliż nam bliżej jakie jest wasze menu,tzn. co jecie i ile czy zapoznaliście się z podstawami tego żywienia,i na czym ono polega?
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Przybliż nam bliżej jakie jest wasze menu,tzn. co jecie i ile czy zapoznaliście się z podstawami tego żywienia,i na czym ono polega?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...od 3 tygodni razem z rodzicami staramy się odzywiac optymalnie, i pewnie robimy coś niewłaściwie ponieważ wszyscy troje odczuwamy ból w okolicy wątroby( wyniki mamy wszyscy w normie)...
Poznanie " podstaw" to podstawa, ale dalszy etap warto kontynuowac juz pod " stala opieka" lekarza optymalnego. Mozna oczywiscie byc " sprytnym" co przejawia sie w usilnej checi " omijania szerokim lukiem" dobrych lekarzy optymalnych, no bo po co wydawac pieniadze na " takie oczywiste oczywistosci" lepiej kupic nowy telewizor, samochod, lub zrobic remont mieszkania (na kredyt) Swoje wlasne zdrowie i dlugosc zycia " utartym zwyczajem" stawiamy oczywiscie na samym koncu " drabiny wydatkow"
|
|
|
|
|
|
|
Nicki
Go
|
hej, dzieki za pomysł z lekarzem dietetykiem; ja jestem ze Sląska (Czestochowa) czy mozecie mi ew. polecic dobrego lekarza???? co ewentualnie sądzicie o dr Jarmołowiczu?
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
hej, dzieki za pomysł z lekarzem dietetykiem; ja jestem ze Sląska (Czestochowa) czy mozecie mi ew. polecic dobrego lekarza???? co ewentualnie sądzicie o dr Jarmołowiczu?
Możesz zapytac Pana Witolda może On podpowie Tobie gdzie można skorzystac z dobrego lekarza Optymalna,Pan Witold jak wiem nie jest lekarzem,chyba ze sie mylę.Ale jest chyba doradcą żywieniowym.
|
|
|
|
|
|
|
minimax
Go
|
Nicki Zgadzam sie z Jurkiem. Guru Witold od formula "foures" bedzie dla ciebie najlepszy. Mi tez poradzil jurek46 Dan Wita, ale mnie nabrac sie nie da tak latwo!.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
A nie jecie za dużo? Napisz jadłospiz z 3 dni. Napisz co Ci nie smakuje z jedzonych przez Ciebie rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
Polinka86
Go
|
Hej!!! Jestem studentka IV roku Dietetyki na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Obecnie piszę pracę inżynierską na temat: Ocena żywieniowa wybranych diet alternatywnych. W swojej pracy zajmuję się Żywieniem Optymalnym,Dietą South Beach, Dietą Montignaca, Dietą Grup krwi. W związku z czym poszukuje grupy 10 osób, które stosują jedna z wyminionych diet i zgodziłyby się przez okres 7 dni zapisywac co spożywają w ciągu dnia. Byłabym wdzięczna za okazane zainteresowanie i pomoc, osoby chętne proszę o kontakt na adres paulina.nowaczyk86@gmail.comPozdrawiam:)
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Hej Młoda! Przepraszam, że bez refleksu, ale wiesz starsi Koledzy ganiają młodego po całej Polsce, pewnie chodzi im o tanią rozrywkę, bowiem na drogą ... "tyle, to nawet oni nie mają! ...". Szukasz kozła?- ostatnio błąka się po całym świecie, czegoś szuka. Może być osioł?! Nie pytam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|