Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: zmęczenie (Przeczytany 3979 razy)
|
basteeek
Go
|
hej, od miesiąca jestem na ŻO więc dopiero zaczynam, martwi mnie tylko zmęczenie jaki odczuwam od około 2 tygodni, czuje sie sennie nie mam energii czy to normalne? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
hej, od miesiąca jestem na ŻO więc dopiero zaczynam, martwi mnie tylko zmęczenie jaki odczuwam od około 2 tygodni, czuje sie sennie nie mam energii czy to normalne? Pozdrawiam
Zaraz "dostaniesz" za swoje!!! Na DO nie masz prawa czuc sie "zmeczony" i miec "malo energii"!!!
|
|
|
|
|
|
|
basteeek
Go
|
ale niestety jestem może organizm musi się przystosowac
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
W zaleznosci od tego jak duza jest roznica pomiedzy tym co bylo a tym co jest /chodzi o roznice w Twoim jadlospisie/ Twoj organizm potrzebuje czas na przystosowanie.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Może jednak nie jesteś na ŻO.Wiele osób twierdzi,że jest ,a nie jest.To,że jadasz "sporo" tłuszczu jeszcze o niczym nie świadczy. Wielu początkujących ,którzy nie zaznajomili się dokładnie z zasadami DO/ŻO obniża jak tylko się da węglowodany,a znałam taki przypadek,że osoba ,która myslała,że jest na DO zrezygnowała w ogóle z węglowodanów,bo myślała,że są one zabronione na tym odżywianiu. Podobnie jest z białkiem ,gdzie panuje przekonanie wśród takich ludzi,że trzeba jeść 30g białka i na tym koniec.Także zweryfikuj swoj sposób odżywiania i wtedy odpowiesz sobie na pytanie,dlaczego jesteś zmęczony i czy faktycznie odżywiasz się zdrowo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|