Ruler
Go
|
Monika, szybko nauczysz sie ignorować Edyte, forumowego spamera nr 1. Ona zawsze musi coś napisać czy ma czy nie ma(tak jest zazwyczaj) coś do powiedzenia. Edyta trzaska grubo ponad 100 wiadomości tygodniowo na tym forum, cholera wie co jeszcze robi...
I taka mała rada co do nowych osób zaczynających przygodę z DO. Czytaj przynajmniej 10x tyle co piszesz z podkreśleniem na przynajmniej.
ps. Temat o BTW dla osoby ćwiczącej bardzo ciekawy, aczkolwiek wydaje mi się ze była juz o tym mowa wcześniej.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
forumowego spamera nr 1.
Czy możesz być wiarygodny w swych spostrzeżeniach? zacznę tą wódę lać w siebie
|
|
|
|
|
|
|
Ruler
Go
|
hehe zachowujesz sie jak media Edyto...
to coś wytniesz z kontekstu, to wkleisz zmienisz sens i przekręcisz wyciągają wypatrzone wnioski by tylko komuś dogryźć.
sp. a i wóde czasem w siebie trzeba wlać:P nie wiesz o tym?;>
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
sp. a i wóde czasem w siebie trzeba wlać:P nie wiesz o tym?;>
No wiem,że niektórzy bardzo odczuwają potrzebe wlania w siebie wódy. cholera wie co jeszcze robi... I tu Cie boli Nie wiesz co robię,ani kim jestem.Można sobie tylko gdybać; a że jestem niewyzyta seksualnie,a że jestem kurą domową, że to ,że tamto W sumie to jest zabawne,że coniektórzy tak się o mnie troszczą i snują takie domysły
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
(...) Byłem na DO jakiś czas. (...)
Słowo „byłem” oznacza w kontekście ŻO: „niedokładnie” i/lub „za krótko”. Przynajmniej wiesz co zrobić gdy zachorujesz i medycyna współczująco rozłoży ręce. PS To kiedy ŻO się nie sprawdza? (poza przypadkiem psychologicznej blokady motywacji jego stosowania). trzy lata, pewnie mało ale co tam zaznaczam jeszcze raz nie jesem przeciwnikiem. Nie sprawdza się przy ćwiczeniach siłowych.pozdrawiam serdecznie Ha! Sześć lat temu już o tym wiedzieli!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie znajo sekretu ma mase ?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie znajo sekretu ma mase ? Na mase wystarczy korytko i alkohol do woli. I żadnego ruchu!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A i jeszcze wysokowęglowodanowa z ograniczeniem białka szczególnie zwierzęcego i ograniczenie płynów, ale to mniej przyjemny sposób na mase.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Nie znajo sekretu ma mase ? Na mase wystarczy korytko i alkohol do woli. I żadnego ruchu! Ostatnio to właśnie radziłem jednemu chłopakowi o profilu "ektomorficznym". Biedak dotąd był na diecie tłuszczowej i zarazem żywił się jak Eskimos... wysokobiałkowo.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|