Autor
|
Wtek: Sól w D.O.-czym zastąpic (Przeczytany 137895 razy)
|
|
|
Edyta
Go
|
Jesli ,ktoś jest "wrażliwy" (w cudzysłowie) niech omija tak będzie lepiej dla wszystkich
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
A chodziło tylko o kilka ziaren soli. Jurek z Tobą wszystko jest ok. Proble polega tylko na tym, że niepotrzebnie dajesz sie wciagnąć w niekończące się dyskusje. Przypomina mi to niektórych znajomych. Najpierw zapytają co ci jest a potem atakują : "czego narzekasz, inni maja gorzej". Nie narzekam , ja tylko odpowiadam na pytanie. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Jesli ,ktoś jest "wrażliwy" (w cudzysłowie) niech omija tak będzie lepiej dla wszystkich Edytko! Rozgrzalo Cie to forum. Zaczynasz sie pomalu rozbierac i hustac. Na hustawce mozna bardzo szybko wpasc w rezonans. Przerabialem to krecac sie w kolko.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Edytko! Rozgrzalo Cie to forum.
To słoneczko .Postanowiłam być miła i grzeczna ,awatar chyba adekwatny,do postanowień,no nie? U mnie wszystko musi grać! (ale bez przesady )
|
|
|
|
|
|
|
Danuta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Dzieki Danuta za przekaz a puenta tegp artykułu jest" Czasami mimo wszystko dobrze jest poczuć smak soli, o którym pisze Rachela Korn: "słowo obróciło się w sól na moich ustach – smak moich nie kończących się łez". Łzy mogą przynieść oczyszczenie, a wraz z nim ulgę. Nigdy jednak – zapomnienie.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Edytko! Rozgrzalo Cie to forum.
To słoneczko .Postanowiłam być miła i grzeczna ,awatar chyba adekwatny,do postanowień,no nie? U mnie wszystko musi grać! (ale bez przesady ) Edytko, mam nadzieje, ze nie na zawse. idziemy plywac. OK?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jestem po pływaniu Adam! Było jak dotąd superowo! To kolejna moja pasja po rolkach-jeśli chodzi o sport
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Super fotka Adam .Kto Ci to zdjęcie zrobił?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Mamy kamery nad plywalnia, mozna sobie "wyciac klatke"!!!! Zupelnie jak w Chinach na OL, co?
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Mamy kamery nad plywalnia, mozna sobie "wyciac klatke"!!!! Zupelnie jak w Chinach na OL, co?
Adampio czy na tej Twojej pływalni to woda jest słona ,bo nie mogę skumac dlaczego piszecie te basenowe przygody w temacie SÓL w DO. Czy mam przez to zrozumie że w DO nie stosujecie soli, bo wystarcza Wam ta ,Którą wchłoniecie na pływalni -ze słoną wodą morską.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Kupiłem wczoraj rodzicom tą Twoją zdrowotną sól niskosodową( 70% NaCl, 30% KCl ), za jakiś czas napiszę, czy im służy. Piją oni sporo kawy, więc nadmiar potasu im chyba nie grozi.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Kupiłem wczoraj rodzicom tą Twoją zdrowotną sól niskosodową( 70% NaCl, 30% KCl ), za jakiś czas napiszę, czy im służy. Piją oni sporo kawy, więc nadmiar potasu im chyba nie grozi. Adam, ja już dzisiaj mogę Tobie powiedziec,że napewno im nie zaszkodzi,a zmianę w ich nastroju zauważysz już po tygodniu. ale musisz z solniczek wszedzie powyrzucac starą sól ,ja trak zrobiłem i teraz od ponad miesiąca,u mnie jest tylko ta sól w kuchni. soli używa sie bardzo mało ,ale kto powiedział ze nie moze ona też byc "pierwowo sorta"
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
U, zaraz wlaczy do skladu prozdrowotnego budyniu
|