Autor
|
Wtek: Nowe odkrycia o wartościach warzyw kapustnych- Brokuł (Przeczytany 69987 razy)
|
Radzio
Go
|
Rozumny wątek sobie odświeżę- cały. Dziś u mnie brokuł, mimo nieco gorszego białka. "Społeczeństwo informatyczne"... tfuu zaraza.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rozumny wątek sobie odświeżę- cały. Dziś u mnie brokuł, mimo nieco gorszego białka. "Społeczeństwo informatyczne"... tfuu zaraza. Tak samopas? Ten brokuł?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gdzie samopas. Od baby... z Mirowskiej. Wersja a. Wersja b. Gdzie samopas, uszczknę jak z pańskiego stołu spadnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gdzie samopas. Od baby... z Mirowskiej. Wersja a. Wersja b. Gdzie samopas, uszczknę jak z pańskiego stołu spadnie. O "B" chodziło. Ok, bo cytując klasyka, warzywka i owocki, są bardzo dobre, jako dodatek do jedzenia
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ładnie się prezentują, zielone takie. Zaś z wojskiem mi się kojarzą- zielonym takim.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ładnie się prezentują, zielone takie. Zaś z wojskiem mi się kojarzą- zielonym takim. Nie byłem, więc nie pamiętam, ale mi się zielone wojsko kojarzy z grochówką. Dziwne, co? I z chlebem w puszkach.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Chodziło mi raczej, że... lepiej by dla ludzkości było żeby i to i to do dekoracji jedynie służyło. Itoito
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chodziło mi raczej, że... lepiej by dla ludzkości było żeby i to i to do dekoracji jedynie służyło. Itoito Aaa, na pokaz żołnieżyki? Ruscy takich mają, ale dobrze karmią i na siłownię ganiają. Budzą westchnienia, ale tylko u niewiast pewnie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I skupiają uwagę, że mogą. Ale nie muszą. Ale to już marzenie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|